Yayın Tarihi:09 02 2015 18:54(1840)

Ayancık Stadı Aydınlatılıyor

Genel idareden Ayancık ilçesine yapılan yatırımlar devam ediyor.

Gazi stadyumunun aydınlatılması ile ilgili açıklama yapan Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün; “İlçemize genel idare tarafından yaptırılacak olan ve Ayancık halkına vadettiğimiz projelerimizden yeni bir proje stadyum aydınlatma projesini hayata geçiriyoruz. İhale süreci tamamlandıktan sonra stadımız modern bir aydınlatmaya kavuşacaktır. Spor yapmak insanın hem sağlığını korur hem de ruhunu dinlendirir diyen Başkan Ergün, spor ile gençlerimizi sokağın kötü etkilerinden korumayı hedefliyoruz. Gençlerimizin yanı sıra spor yapan vatandaşlarımızın sayısını da artırmak istiyoruz. Çünkü sağlıklı toplumlar spor yapan sağlıklı bireyler oluşturur. Ayancık Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteğimiz sürecektir. İlçemizdeki projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen Ak Parti Sinop Milletvekili ve TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı Sayın Mehmet Ersoy’a hem şahsım hem Ayancık halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlı 09 02 2015 21:02
temiz adam gibi adam.temiz bir belediye başkanı herşeye layık herşeye değer. çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.başarılarının devamını diliyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

76853


Tasarım:DtGaNi