Yayın Tarihi:10 02 2015 04:16(5104)

Erol Derici, Recep Bircan’a sert tepki gösterdi

Sinop Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Erol Derici, Sinop Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Recep Bircan’ın geçtiğimiz gün yaptığı basın açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Sinop Üniversitesinin yerinde saydığını belirten Erol Derici, “ Şimdi rektörlük seçimi yaklaştı ya sayın rektör yok şöyle, yok böyle, filan falan… Bir şeyler söyleniyor. Şimdi sen bırak onu bunu da sen göreve geldiğinde Sinop üniversitesi öğrenci sayısı kaçtı? Şimdi ise kaç kişi? Bunu açıkla bize… Göreve geldiğinde sayıyı ikiye katlayacağı sözünü vermişti. Sözünde durdu mu? Karabük Üniversitesi Sinop Üniversitesi ile aynı tarih de açıldı 2007 de… Orada öğrenci sayısı 40 bine yakın, Sinop’ta ise bildiğim kadarı ile 5 bin 300… Bunun 2 bin 800 de ilçeler de… Neyi arttırmış? Ne yapmış Rektör Sinop’ta? Topu taca atmasın. İnsanları kandırmamak lazım. Halkta ki kanı şu rektör çok güzel yurt dışı gezi yapıyor. 15 ülkeye gezi yaptığını söylüyorlar.”diyerekten, Bircan’ın rektörlük seçimi yaklaştığı için haber olmak için dikkatleri kendi lehinde başka yöne çekmeye çalıştığını belirtti.

Haber: Halksesi.com

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: yazik 11 02 2015 06:57
erol dericiyi sevmem ama adam doğruyu söylüyor.

1. Yorum: sinoplu 10 02 2015 22:11
sn erol derici 30 yıldır sen ne yaptın sinopa bi açıklasan


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

94712


Tasarım:DtGaNi