Yayın Tarihi:11 02 2015 18:55(2877)

Tolga Baş, istifa etti

Ordu’dan AK Parti Milletvekili Aday adaylığı ile ilgili adı geçen bürokratlardan Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Tolga Baş, önceki gün resmi olarak istifa etti.

Aslen Ünyeli olan Tolga Baş geçtiğimiz haftalarda Ordu’ya gelerek çeşitli dost ziyaretleri ve istişareler yapmıştı. İstifasını da vererek resmen sürece başlayan Tolga Baş’ın, birkaç gün içerisinde Ordu’ya gelerek hem başvurusunu yapacağı hem de çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Tolga Baş Kimdir?

1978 Ordu doğumlu olup, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Ünye’de tamamladı. 1995 yılında Ünye Lisesi’nden mezun olduktan sonra 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 2001 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Ordu Korgan Merkez Sağlık Ocağında göreve başladı. Bir süre sonra Ordu Korgan Devlet Hastanesine geçti. Burada görev yaptığı dönemde, vatani görevini yapmak için Kırıkkale iline gitti. Askerlik görevini tamamladıktan sonra Ordu Korgan Devlet Hastanesindeki görevine dönmüş olup, Başhekim Yardımcılığı görevinde bulundu. 2006 yılında kazandığı ihtisas sınavı sonrasında, Ankara Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi alanında uzmanlık eğitimini tamamlayan Op. Dr. Tolga BAŞ, Kalp ve Damar Cerrahisi branşında çeşitli kongre ve seminerlere katıldı. 2012 yılında Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde Uzman Doktor olarak göreve başlamış olup, bir süre sonra Başhekim Yardımcılığı görevini üstlendi. 01.11.2012 tarihinde Kamu Hastane Birliklerinin kurulması ile beraber sözleşme imzalayarak Başhekim Yardımcılığı görevine devam etti. 2013 yılında Sinop İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandı. Sinop İl Sağlık Müdürü olarak görev yaparken, Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak atanan Op. Dr. Tolga BAŞ, 25.06.2014 tarihinden itibaren Sinop Kamu Hastaneleri Birliğinde Genel Sekreter olarak görevine devam ederken, 09.02.2015 tarihinde AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa etti.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: cahit düşkün 12 02 2015 20:15
hayırlı olur inşallah allah muafak etsin başarılar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113157


Tasarım:DtGaNi