Yayın Tarihi:12 02 2015 04:18(1406)

Sinop ASKF Temsilcilerinden Sinop Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan ve Sinop İlinin spor temsilcileri Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Ayhan Özhan, Futbol İl Temsilcisi Önder Öztürk, Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Başkanı İbrahim Tortop, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Samsun Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Önal, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eğitim Sorumlusu Veli Tok ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Kurucusu Necdet Kanal, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan’ı ziyaret etti. Görüşmeye sonradan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk de katıldı.

Ziyarette ASKF Başkanı Ayhan Özhan Sinop Üniversitesi bünyesinde Spor Akademisi kurulması yönünde dilekte bulundular. Sinop Üniversitesi Rektörü Bircan da daha önce YÖK’e bu yönde başvuru yaptıklarını ve başvurunun YÖK tarafından kabul edildiğinin müjdesini verdi. Bu haber karşısında memnuniyetini dile getiren Ayhan Özhan, yaptığı çalışmalardan ötürü Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan’a teşekkür etti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

37641


Tasarım:DtGaNi