Yayın Tarihi:12 02 2015 05:52(2681)

Parmakla Gösterilen Yol Göçtü

Karadeniz Sahil Yolu kapsamında yapımı millete söven Cengiz İnşaat tarafından gerçekleştirilen yolun Gerze girişindeki çökmeler görenleri şaşırtıyor.

Gerze ilçesi girişi, Şahin Tepesi Mevkii'ndeki yolun yaklaşık 250 metrelik kısımda oluşan çökmelerin her geçen gün sebebi bilinmeyen bir şekilde daha da artması bu yolun yapımında vatandaşın kafasında "Acaba Yolun Yapımında Eksiklikler Mi Var?" sorusunu getirirken, yine aynı firma tarafından yapımı gerçekleştirilen İmamoğlu Mahallesi viyadük çıkışı üst geçiş noktasında meydana gelen çökmelerin olması üzerine bilgisine başvurduğumuz Gerze Belediyesi İnşaat Müh. Özgür Büyük, "Yaşanan çökmelerin imalat hatasından olmuş olabileceğini" kaydederken, yine aynı firma tarafından yapımı tamamlanan bağlantı yolunundaki tahribat ve çökmelerle ilgili olarak yaklaşık bir yıl önce hizmete açılan yolun menfez ve kaldırım çalışmalarının da tamamlanmadığını kaydetti. Büyük ayrıca, Belediye olarak kaldırım ve alt yapıdaki eksiklikleri defalarca yetkili mercilere iletilerini ancak bu güne kadar somut bir dönüşün olmadığını da ifade etti.

Özgür Büyük konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü, "Son dönemlerdeki yağışlar ve kar sularının erimesiyle birlikte yeni yoldan aşağı gelen sular, yeni yapılan yolun altına girmekte, yolun çökmesine asfaltın patlamasına sebebiyet vermektedir. Hatta yoldan gelen sular yol kenarlarındaki evlerin bodrumlarını basmaktadır."dedi.

Haber: Gerzenin Sesi.com

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: sinoplu57 12 02 2015 18:17
hükümet bu firmayı zengin etti sürekli tadilat işleri ile daha da zengin oluyor bilinçli kalitesiz yollar yapılıyor daha çok zengin olmak için. yapılan icraate bakarım diyenler bu fotoğraflara iyice baksın...

5. Yorum: yol yapıyoruz!.. 12 02 2015 08:43
eee haliyle vatandaş soruyor!
cumhuriyetin kazanımları olan birçok fabrikaları özelleştirme adı altında sattınız! sonra bir çok kalemde gelirler var. işsizliğe çare için gelir getirecek yatırımlarınız yok! bu kadar gelirleri ne yapıyorsunuz deyince yol yapıyoruz yolllll demiyorlar mıydı! evet yol yapıyorlardı da, önce millet için görünen yol, fakat kendileri içinde gizli bir yol yapıyorlamışşşşş! fakat işte allah'ın hikmeti, görünen yol çökünce, kendileri için yaptıkları yol deşifre oluverdi!
yollar yaptılar! binalar yaptılar! kimi yollar çöktü, kimi binaların çatısı aktı,kimisi sel sularına maruz kaldı,kimisinin duvarları çatladı!
geçenlerde haberlerde vardı. ülkemizde milyarder sayısı çoğalmış!
arkadaş hala soruyormusun! nasıl çoğalmıştır diye! valla pes doğrusu...

4. Yorum: ali 12 02 2015 08:36
bu hizmetler büyük hizmetler sayın mehmet ersoy beyfendi daha ne yapsın. mehmet cengiz inşaat'ın sahibi. ortaya çıkan ses kayıtlarında -47. saniyesinde- ağzından salyalar çıkarak millete küfür eden zat. bu haber o ses kaydının 47. saniyesinin teyididir.
bakınız: https://www.youtube.com/watch?v=kebt2mezıv0

3. Yorum: boyabatlı 12 02 2015 08:20
lan kardeşim bunlar mlletin anasına avradına sövdü yaptığı yoldanmı hayır çıkacak hırsızlar

2. Yorum: köylü 12 02 2015 07:36
hiçmi göçmeyecek,insan bile göçüyor.

1. Yorum: boyabatlı 12 02 2015 06:54
yol yapıyolar ama malzemedende çalıyorlar işleri güçleri çalmak çırpmak zaten !


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

76788


Tasarım:DtGaNi