Yayın Tarihi:12 02 2015 18:56(2787)

Boyabat'a Yeni Hükümet Konağı Yapılacak

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci, Türkiye’nin farklı illerine bağlı 130 ilçedeki yeni hükümet konağı binaları için 223 milyon 500 bin TL ödenek ayrıldığını bildirdi.

Açıklamalarda bulunan Milletvekili Çiftci, ilçelerin daha modern hükümet konaklarına kavuşması için başlatılan çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. Çiftci, "Bu kapsamda Sarıçam ve Yüreğir (Adana), Merkez ve Kahta (Adıyaman), Patnos (Ağrı), Sarıyahşi (Aksaray), Gümüşhacıköy (Amasya), Pursaklar (Ankara), Kepez (Antalya), Ardanuç (Artvin), Köşk (Aydın), Merkez ve Kozluk (Batman), Adilcevaz (Bitlis), Çavdır (Burdur), Mustafakemalpaşa (Bursa), Lapseki (Çanakkale), Merkez ve Korgun (Çankırı), Lice (Diyarbakır), Meriç (Edirne), Merkez (Elazığ), Oltu ve Çat (Erzurum), Nizip ve Nurdağı (Gaziantep), Güce ve Keşap (Giresun), Şiran (Gümüşhane), Şemdinli (Hakkari), Kadıköy ve Bağcılar (İstanbul), Menemen, Bayındır ve Çiğil (İzmir), Andırın ve Elbistan (Kahramanmaraş), Tosya (Kastamonu), Merkez ve De lice (Kırıkkale), Lüleburgaz (Kırklareli), Emirgazi (Konya), Tavşanlı ve Hisarcık (Kütahya), Yazıhan, Pütürge ve Darende (Malatya), Demirci ve Kula (Manisa), Mazıdağı, Artuklu ve Kızıltepe (Mardin), Datça (Muğla), Malazgirt (Muş), Uulukışla (Niğde), Merkez ve Gülyalı (Ordu), Pazar ve Çayeli (Rize), Merkez ve Baykan (Siirt), Durağan (Sinop), Suşehri, Zara ve Şarkışla (Sivas), Viranşehir (Şanlıurfa), Çorlu (Tekirdağ), Zile (Tokat), Çaykara ve Of (Trabzon), Gürpınar ve Özalp (Van), Merkez ve Çekerek (Yozgat) ilçelerinde hükümet konakları yapılmaya devam etmektedir" dedi.

56 PROJE YENİ YATIRIMA ALINDI

Çiftçi, Efeler (Aydın), Karesi ve Altıeylül (Balıkesir), Hopa (Artvin), Genç (Bingöl), Mudanya (Bursa), Alaca (Çorum), Serinhisar ve Merkezefendi (Denizli), Defne, Antakya, Arsuz ve Payas (Hatay), Dulkadiroğlu ve Onikişubat (Kahrarmanmaraş), Şehzadeler ve Yunusemre (Manisa), Menteşe ve Seydikemer (Muğla), Altınordu (Ordu), Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü (Şanlıurfa), Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene (Tekirdağ), Tuşba ve İpekyolu (Van), Sivrice (Elazığ), Uzundere, Köprüköy, Narman ve Karaçoban (Erzurum), Islahiye (Gaziantep), Görele (Giresun), Gönen (Isparta), Arnavutköy ve Çekmeköy (İstanbul), Selçuk ve Bayraklı (İzmir), Musabeyli (Kilis), Merkez (Kırşehir), Altınekin (Konya), Çamardı (Niğde), Hemşin (Rize), Geyve (Sakarya), Canik (Samsun), Pervari (Siirt), Boyabat (Sinop), Dernekpazarı ve Ortahisar (Trabzon), Sivaslı (Uşak), Şefaatli (Yozgat) ve Kilimli, Kozlu ve Ereğli (Zonguldak) ilçelerinde inşa edilecek hükümet konaklarının da yeni eklenildiğini ve toplamda 130 ilçedeki hükümet konakları için bu yıl ilk etapta 223 milyon 500 bin TL ödenek ayrıldığını sözlerine ekledi.

Haber: Haberler.com

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: durakhanlı 13 02 2015 16:25
boyabatlı hemşehrilerimiz lütfen lafıma gücenmeyin ama şöyle bir durum var. durağan'a yapılırda nasıl boyabat'a yapılmaz diye bir mantık var. oysaki boyabatımız duraganımızdan çok şey aldı bu zamana kadar. örneğin askerlik şubesini, örneğin halbankasını, örneğin türk telekomu. durağanda efsane bir siyasetçi vardı yılmaz şahin diye adam ortalıgı yıktı gümbür gümbür geldi masaya yumruğunu vurdu hizmetleri duragana aktardı. ama malesef bu durum boyabatlı siyasetçilerimizi rahatsız etti ve yılmaz şahin görevden aldırıldı.kısacası yılmaz şahin'i yediniz. napalım hayırlısı olsun. durağanımız gene boyabatımızın gölgesinde kalmaya devam eder. bizi böye alıştırdınız nasılsa. hepinize saygılar.

7. Yorum: birisi 13 02 2015 04:39
belediye binası yapılmadan isterlerse boyabatı il yapsalar da nezdimde hiç bir değeri yok. belediye binası olmayan sinoptaki tek ilçeyiz.resmen boyabat olarak kiracıyız

6. Yorum: ilginç 13 02 2015 03:14
ne gereği var dün tamir olan bina bu gün yıkılacak, meydan olacakmış peki binanın yapıldığı alan meydan olacaktı ne oldu. kaç kişimin karnı doyacak. müteahhitler para kazanacak yine

5. Yorum: asdfg 12 02 2015 22:00
böylece boyabat meydanına kavuşacak.
umarım kısa zamanda gerçekleşir.

4. Yorum: kalebağlı 12 02 2015 21:44
belediye binası yapacağız diye yıktınız şimdi kira ödüyorsunuz hükümet binasını da yıkın kiraya taşının daha da vardır yıkacaklarınız vatandaş kuruş kuruş briktirsin sizler dağıtın nereye kadar.

3. Yorum: boyabatlı 12 02 2015 19:55
yahu yazık değilmi o bina için nerdeyse 350 bin tl masraf yapıldı ne bu safurganlık böyle

2. Yorum: duraganlı 12 02 2015 19:39
durağana yapılırda boyabata yapılmazmı.zaten durağanın yılmaz şahini varken hastaneyide hükümet konağını da durağan önce yaptırmaya başladı.o yüzden yediniz adamı.boyabata akar hizmetler artık.

1. Yorum: gözlem 12 02 2015 19:08
hüseyin cömert'in yeni projesi gelmedi, bekliyoruz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

93058


Tasarım:DtGaNi