Yayın Tarihi:12 02 2015 23:41(2145)

SİYAD Kadın Kolları Beykoz’da kahvaltıda buluştu

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Merkez Kadın Kolları ile SİYAD Beykoz Şubesi Kadın Kolları’nın birlikte organize ettiği sabah kahvaltısında Sinoplu bayanlar bir araya geldi. Neşeli anların yaşandığı kahvaltılı programa SİYAD Beykoz Şubesi Kadın Kolları Başkanı Serpil Berber ev sahipliği yaptı. Onlarca Sinoplu hanımın iştirak ettiği kahvaltı öğlene kadar devam etti.

SİYAD Genel Merkez Kadın Kolları ile Beykoz Şubesi Kadın Kolları’nın birlikte organize ettiği sabah kahvaltısında Sinoplu bayanlar bir araya geldi. Beykoz Şubesi Kadın Kolları Başkanı Serpil Berber’in ev sahipliğini yaptığı kahvaltıda Sinoplu bayanlar birbirleriyle bol bol sohbet etme fırsatı buldu. SİYAD Genel Merkez kadın Kolları başkan ve üyelerinin davetli olduğu kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Program hakkında bilgi veren SİYAD Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Halime Şahin: “Genel merkez kadın kollarıyla, Beykoz şubesi kadın kolları tanışıp kaynaştık. Birlik ve beraberliğin önemine değindik. Birlikte daha güçlü oluruz dedik.  Yerel kültürümüze hep birlikte sahip çıkılmasının önemine vurgu yaptık. Genel merkez kadın kolları olarak Sinoplu hanımlarla tanışmak, kaynaşmak, aramızdaki iletişimi daha da kuvvetlendirmek amacıyla şubelerimize ziyaretlerimiz sürecek.” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

93506


Tasarım:DtGaNi