Yayın Tarihi:13 02 2015 18:53(1717)

BOYDER'in Genel Kurul Sonrası İlk Resmi Ziyareti Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi YAŞAR'a Gerçekleştirildi

BOYDER Genel başkanı Süleyman AŞÇI, beraberin de genel sekreter ve dernek sözcüsü Kenan GÜLLÜ, başkan yardımcısı Metin ÇAĞLAR, başkan yardımcısı Cengiz DEMİRCAN, halkla ilişkiler sekreteri Serdar GÜRBÜZ, dernek üyeleri Bayram ILGAZ ve Yusuf ULU, Yenimahalle belediye başkanı Fethi YAŞAR'ı makamında ziyaret etti.

Fethi YAŞAR ziyarette ''BOY-DER genel kurulunun hayırlı olmasını diliyorum ve yeniden göreve seçildiğinizden dolayı kutluyorum''dedi.

Başkan Süleyman AŞÇI da ''Sözlerine teşekkürlerini bildirerek başladı. Bu sene kutlu doğum programını yeniden Yenimahalle bölgesinde gerçekleştirmek istediğini söyledi. Yenimahalle bölgesinde BOY-DER şubesi açmak istediklerini, bunun için de belediye başkanımızdan; kutlu doğum programı ve Yenimahalle bölgesinde açılacak olan BOY-DER şubesi için destek beklediğini söyledi. Kendilerine her zaman en büyük desteği verdikleri için Başkan Fethi YAŞAR'a teşekkür eden, başkan Süleyman AŞÇI, ''Başkanımız bizi çok sıcak karşılıyor, Yenimahalle belediyesinde ev sahibi konumundayız.''dedi.

Başkan Fethi YAŞAR; ''Boyabatlılar, benim öz hemşehrim gibidir, ne zaman bir ihtiyacınız olursa kapımız sonuna kadar sizlere açıktır.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Heyet ayrıca CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet MEŞE ve Düğün Salonları Müdürü Ali Beye de ziyaret gerçekleştirdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

3848


Tasarım:DtGaNi