Yayın Tarihi:14 02 2015 19:47(1666)

Ali Çakır'dan Gerze çıkartması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulu sonrası oluşan Gerze ilçe teşkilatına 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri; İsmail Akyıldız, Bayram Çelik, Kemal Ak, Hüseyin Erol ve Hasan Demir ile birlikte Gerze ilçesine giden Başkan Çakır, İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ve yönetimi tarafından karşılandı. Parti binasında bir araya gelen MHP'liler, kongre çalışmaları ve yaklaşan genel seçimlerle ilgili bilgi paylaşımında bulundular.

Ziyaret ardından açıklama yapan MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, "Gerze ve yeni yönetim kurulunu ilçe başkanlığında ziyaret ettik. Orada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerze'ye canlılık getirdiler ve partimizi orada ayağa kaldırdılar. Gerçekten can dostu güvenilir arkadaşlarımızın orada olması bize mutluluk veriyor. Gerze'de MHP'nin bayrağını dik tutabilecek arkadaşlarımız. Ben Gerze'de ki delegelerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Haber: Vitrin Haber - Ali Fuat Özşahin

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387669


Tasarım:DtGaNi