Yayın Tarihi:14 02 2015 22:36(2024)

Sinop‘ta Kaçak Sigara Ele Geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 2326 paket kaçak sigaraya el konuldu.

11/02/2015 günü Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; Sinop İl Merkezinde kaçak sigara satıldığı şeklinde bilgiler elde edilmiş, aynı gün A.K. isimli şahıstan 7 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir.

Bunun üzerine şahsın kaçak sigarayı temin ettiği yer ile ilgili olarak çalışmalar titizlikle sürdürülmüş, aynı gün N.K. ve V.K. isimli şahıslara ait iki ayrı adres ve bir araç içerisinde adli makamlardan alınan arama ve el koyma kararına istinaden yapılan aramada 2326 paket kaçak sigara bulunarak el konulmuştur.

Konuyla ilgili olarak yakalanan A.K. – N.K. ve V.K. isimli şahıslar gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından adli mercilere sevk edilmişlerdir. Şahıslar hakkında denetimli serbestlik kapsamında adli kontrol kararıyla serbest bırakılmışlardır. 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamındaki konularla ilgili olarak çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir.

Haber: Sinopinternetgazetesi.com

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: köylü 15 02 2015 06:38
her yer angara değil.

1. Yorum: angara 15 02 2015 01:00
bur da adım başı var kimse bişi demiyor ve süperde satışı var sigarayı 10 lira yapıp kaçak sigarayı içtirenler milleti daha çok zehirleyenler utansınnn.....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

8199


Tasarım:DtGaNi