Yayın Tarihi:15 02 2015 01:28(1568)

Bakan Şimşek: MHP ve CHP Bu Kuyruğa Nasıl Takılır

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sinop'ta partisinin İl Kadın Kolları Kongresi'nde İç Güvenlik Paketi ile ilgili açıklamalar yaparken, "Tabii ki insanlarımızın gösteri yapma hakkı var. Kendilerini ifade edecekler, ama hiç kimsenin kamunun veya vatandaşın malına ve canına kastetme hakkı yoktur.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sinop'ta partisinin İl Kadın Kolları Kongresi'nde İç Güvenlik Paketi ile ilgili açıklamalar yaparken, "Tabii ki insanlarımızın gösteri yapma hakkı var. Kendilerini ifade edecekler, ama hiç kimsenin kamunun veya vatandaşın malına ve canına kastetme hakkı yoktur. HDP'yi bir noktaya kadar anlarsınız. MHP ve CHP bu kuyruğa nasıl takılıyor?" dedi.

İSTİKRARA SAHİP ÇIKMALIYIZ

İç Güvenlik Paketi'ne de değinen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Tabii ki insanlarımızın gösteri yapma hakkı var. Kendilerini ifade edecekler ama hiç kimsenin kamunun veya vatandaşın malına ve canına kastetme hakkı yoktur. Başkasının iş yerini yakma, şehirlerimizi savaş alanına döndürme hakkı yok. Molotof kokteylleriyle otobüsleri yakmaya hakkı olabilir mi? HDP'yi bir noktaya kadar anlarsınız. Onlar bugüne kadar şiddeti arkasına alarak devam etti. MHP, bu kuyruğa nasıl takılıyor? Hangi mantıkla iç güvenlik reformuna karşı çıkıyor? CHP, hangi mantıkla? Bu tür olayları ve tedbirleri engellemeye karşı çıkar. İşte burada renkler ortaya çıkıyor. Çünkü onlar 'Türkiye, istikrarsızlaşsın biz de ondan nemalanalım. İktidar zayıflasın' diyor. Böyle bir mantık olabilir mi? Bu ülke hepimizin. O nedenle istikrara sahip çıkmamız lazım. İç güvenlik reformu yapılacak" dedi.

Haber: Haberler.com

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: vatansever 16 02 2015 00:13
ey hanefi oğlu o senin bahsettiğin yasa varya demiyor ki bu yasa sadece pkklılara çıkıyor yine pkklılara bir şey yapmayacaklar hatırlayalım hükümetin yüzleri kapalı poşulu olanları gözlerinin yaşına bakmayacağız diyen hükümet adamlar hergün eylem yapıyorlar hangisi tutuklanıyor bu kadar kör olmayın bu paket muhalif olanları sindirme paketi bu paket demokrasiyi yok etme paketi uyumayın olup biteni iyi analiz edip iyi okuyun ve hırsızlara aman vermeyin

2. Yorum: takılmak... 15 02 2015 04:32
sayın bakanımıza sormak lazım.
şimdilerde paralel dediğiniz cemaatle, on yıldır beraber takıldınız!
dostlar ne çabuk düşman oldu?
cemaate dokunanı yakıyordunuz!
şimdilerde sizler yakmaya çalışıyorsunuz!
ne chp, nede mhp cemaatın peşine takılmış değildir!
tabii ki insanlarımızın gösteri yapma hakkı var diyorsunuz!
bir kaç gündür ülkemizde, kimi yerlerde gösteriler yapılıyor!
sakin geçen, gösterilere müdahale edilmeyen bir gösteri var mı? gösterileri hep hükumeti zayıflatmak olarak mı yorumluyorsunuz? bu kadar sert talimatlar verilmezse gösterilerde hiç bir olay çıkmaz! bir gösteride polislerimizin ruh hallerini gördük! onları o hale getiren, kendilerine yapılan baskıdan başka bir şey değildir! neden, ülke insanlarımızı karşı karşıya getirip, birbirlerine nefretle bakan bireyler yapıyorsunuz?

1. Yorum: hasan hanefioğlu 15 02 2015 04:23
pkk lıları asalaım kesem diyelim mhp neden güvenlik paketine destek vermiyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

396573


Tasarım:DtGaNi