Yayın Tarihi:16 02 2015 08:41(1897)


ERSOY "Asıl Olan Memlekete ve Millete Hizmet Davasıdır"



TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Mehmet ERSOY, 25. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı müracaatında yapmış olduğu konuşmasında Sinop'ta eğitim, sağlık ve ulaşım alanında yapılan yatırımlardan bahsederek sayısı 52 olan uzman doktor sayısının 124 uzman'a yükseltildiğini, ulaşım, eğitim ve bir çok alanda çok sayıda projenin planlandığını ve hayata geçirildiğini ifade etti ve  sözlerinde asıl olanın  memlekete ve millete hizmet davası olduğunu vurguladı.

Milletvekili Mehmet ERSOY'un aday adaylık müracatı sırasında yapmış olduğu konuşmanın tam kaydını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

TIKLA İZLE VİDEO



ERSOY'un müracaatından detaylı fotoğraflar için tıklayınız...


Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: burhan 17 02 2015 16:26
bizzat göreve getirdikleriniz ve güvenmemeniz konusunda uyarıldıklarınız tarafından kuyunuz kazıldı. daldan dala zıplayan adamlarla yola devam etmenin ecrini umarım çekmezsiniz mehmet bey.

8. Yorum: vatandaş 17 02 2015 00:15
arkadaşlar eğer ak partili isen lütfen eğri oturalım ama doğru konuşalım.başka hiç bir adayın ulaşamadığı 69.000 oyu alan mehmet ersoy'la sinop'ta ak parti şaha kalktı. yatırımları saymaya gerek yok bu yatırımların neredeyse tamamı vekilimizin ankara'daki saygınlığından kaynaklanmaktadır. eleştiri olsun ama gerçekçi olsun, biz mehmet ersoy'u seviyoruz ve her zaman destekleyicisiyiz. ilimizi geçtik türkiye çapındaki icraatlerini gıpta ile takip ediyoruz. hayırlı olsun sayın vekilimiz.

7. Yorum: sert 16 02 2015 21:48
istemiyoruz seni sayin vekil yeter artik

6. Yorum: boyabatlııı 16 02 2015 21:42
eyvvahhhh kurbanınız olayım vekilim boyabatta bi 4 yıl daha boşa geçmesin yazık günah geçen senelere memleket yerinde sayıyo emekli olun ayvalıktta bi yazlık alın emekliliğin keyfini çıkarın tekrar aday olup siz kazanırsınız ama boyabat kaybederr bi 4 yıl daha valla bakın çok büyük sevaba girersiniz aday olmazsanız

5. Yorum: vatandaş 16 02 2015 20:52
mustafa bak yavrum yaşın küçüktür senin bazı şeyleri kavrayamamışsın sen uzaydamısın bu ay hst.ihalesi yapılıyor iki tane yurt gençlik merkezi bir okul niye anlatıyorumki sen zaten gözlerin görmez kulakların duymaz olmuş anlatmaya gerek yok mehmet ersoy beye hayırlı olsun.

4. Yorum: hizmet... 16 02 2015 20:14
birileri zaman zaman nutuklarında derler ki;
bizim davamız memlekete, millete hizmet etmektir!
tabii ki bizler bu söylemleri sadece bugünler de değil, yıllarca dinledik!
memlekete bakıyoruz lüxs binalar,yollar,köprüler,s
araylar,havuzlu villalar köşkler,yok yok alış-veriş merkezleri yapılmış, yapılmaya devam ediliyor!
millete bakıyoruz açlık, yokluk ,yoksulluk, işsizlik devam ediyor!
hukukun üstünlüğü,laiklik ilkesi,cumhuriyet ve değerleri yıpratılmaya devam ediliyor! çağdaş ülke olma konumundan uzaklaşıp, yıllar öncesi terk edilmiş yönetimlere özlemler duyuluyor! laik, bilimsel eğitimden uzak nesiller yetiştirilmeye çalışılıyor! kendileri de itiraf ettikleri gibi ülke insanları ikiye bölünmüş, birbirlerine kin ve nefretle bakar hale gelmişler! millete hizmet böyle mi olunuyor muş? olmaz olsun böyle hizmet!!!

3. Yorum: sağlıkçı 16 02 2015 16:44
hayırlı olsun sayın başkanım.hizmetlerinin devamını dilerim.

2. Yorum: mustafa 16 02 2015 09:40
ne yaptin bu memleket icin vekil oldugundan beri? yapmadin hicbirsey... sadece bos bos insanlari kandirdin, sen ak partiyi kullaniyorsun... senin erdogan'in hedefleriyle uzaktan yakindan alakan yok.. memleket hala yerinde sayikliyor.. boyabat'i kim yenileyecek bastan sona? boyabat boyle yonetilmeyi hak etmiyor, sizin gibi insanlar yuzunden gelismiyor memleket, arkadaslar bu adama oy vermeyin bu sefer, bu sadece oy pesinde... memleketimizde nice guzel insanlar var sirf bu memleket icin calisacak, yalanci degil sozunde duran insani secin.. bu adam 4 yil boyunca bir sey yapmadi, bunu siz kendi gozlerinizle gordunuz, simdi buna oy verirseniz o zaman bu memleketin gelecegini dusunmuyorsunuz... durust insana oy verin.

1. Yorum: er tuğrul 16 02 2015 09:11
soru 1- sinop ve ilçelerinde kamu kurum ve kuruluşlarına kpss'siz kamu memuru 'görevlendirmesi' yapılmış mıdır?

not: görevlendirme diyebiliriz yalnızca böyle bir kanunsuzluğa ki eğer varsa böyle bir durum bunun 'devlet memuru ataması' değil siz ve zihniyetiniz 'paralı asker görevlendirmeniz' olacaktır!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

391881


Tasarım:DtGaNi