Yayın Tarihi:16 02 2015 20:02(2500)

Nurdan Altınkök, AK Parti Sinop kadın kollarının yeni başkanı oldu

AK Parti Kadın Kolları 4. Olağan Kongresine tek liste olarak giren Nurdan Altınkök,Sinop kadın kollarının yeni başkanı oldu.

Halk Eğitim Merkezi salonunda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katılımıyla gerçekleştirilen kongre de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından divan oluştu. İl Başkanı Ali Çöpçü ve başkan adayı Nurdan Altınkök’ün konuşmalarıyla devam eden kongrede konuşmalar ardından seçimlere gidildi. Yaklaşık 300 delegenin 2 sandıkta oy kullandığı seçimlere tek liste olarak giren Nurdan Altınkök, 260 geçerli oyla AK Parti Sinop Kadın Kolları Başkanlığına seçildi. Kongre ardından konuşan Nurdan Altınkök, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kucaklayıcı olacaklarını dile getiren Altınkök, bu zamana kadar kadın kollarına ve Sinop’a hizmet eden tüm dava arkadaşlarına da teşekkür etti.

Haber: Halk Sesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386487


Tasarım:DtGaNi