Yayın Tarihi:16 02 2015 20:25(2162)

Maçın Hakemi Durdurdu

Lider Gerze Belediye Spor'un durduramadığı Boyabat Esnafspor'u maçın hakemi durdurdu.

Bu hafta Boyabat Daylı stadında Boyabat Esnaf Spor'un, Sinop 1. Amötör Ligi'nde Gerze Belediye Spor ile maçı vardı.

Geçen hafta 4-1 geriden gelerek, 4-4 beraberliği yakalayıp, galibiyeti de son anda kaçıran Boyabat Esnaf Spor lider karşısına iddalı çıktı.

Maçın ilk dakikalarından itibaren bastıran, gol pozisyonlarına giren taraf Boyabat Esnaf Spordu. Kontra ataklarla ender gelen Gerze Belediyespor 18. dakikada golü buldu. Golden 5 dakika sonra baskılı oyunun sonucunda Boyabat Esnaf Spor beraberlik golünü Ayhan AĞAOĞLU nun ayağından buldu.

Beraberlik golünden sonra üst üste pozisyonlar bulan Esnaf Spor istediği golü bir tülü bulamadı, Lider Gerze Belediye Spor'un bunaldığı bu dakikalarda SAHNEYE orta hakem çıktı. Boyabat Esnaf Spor'un 6 numaralı ve maçın iyi oyuncularından birini sebepsiz yere kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Hakemin hataları ikinci yarı da devam etti, Gerze Belediye spor oyuncular 2 defa sarı kart görmesine rağmen kırmızı çıkartılmadı, Birçok pozisyonda sarı kartla cezalandırılması gereken Gerzeli oyunculara kart gösterilmedi.

Artık bu duruma taraftarın ve Esnaf Sporlu oyuncuların tahammülü kalmadı ve oyuncular hakemle tartışmaya başladı. Maçın bitmesine 10 dakika varken, hakem düdüğünü çalarak maçı bitirdi, düdükten hemen sonra da koşarak soyunma odasına giden hakem, olayların çıkmasına sebep oldu. 

Buradan yetkililere federasyona sesleniyorum, Hakem madem doğru karar verdi, neden orada saha komseri, emniyet güçleri varken biranda koşarak sahayı terk etti, burada suçluluk psikolojisi mi vardı.

Lig başlayalı neredeyse bütün maçlarda Boyabat Esnaf Spor'un hakkı hakemler tarafından yenmektedir. Yetkililerin bu duruma dur demesini bekliyoruz. Maç ile ilgili karar daha sonra federasyon tarafından verilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: taraftar 18 02 2015 07:38
sn boyabat gazetesi bu haberi yayından kaldırmayın, yetkililer görsün, güncel durusa iyi olur.

2. Yorum: boyabatlı 18 02 2015 07:36
maçı izleyenler arasındayım. hakem resmen gerzeyi tuttu, yazıklar olsun, esnafın hakkı yendi.

1. Yorum: itiraz 17 02 2015 01:23
bu anlatılanlar olmuşsa maçta zaten kural hatası var demektir. tekrarı gerekir. özellikle 2 sarı kart gösterilip de maça devam eden oyuncu varsa direkt kural hatasına girer ve maç baştan tekrar edilir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234988


Tasarım:DtGaNi