Yayın Tarihi:16 02 2015 22:33(1084)

Eğitim Uygulama Haberi

Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Okulu’nun projesi olan Learningby Body isimli Grundtvig Öğrenme Ortaklığı projesinde sona yaklaşılıyor.

Projenin Türkiye ziyareti 12-15 / Mart /2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Proje kapsamında İtalya, Portekiz, Fransa gibi ülkelerden toplam 12 kişi Boyabat ilçesine proje ziyaretinde bulunacaktır.

Proje kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Bazalt Kayalıkları gibi yerleri gezecek olan proje ekibi bugüne kadar proje kapsamında yapılan faaliyetlerle ilgili sunumlarda gerçekleştirecektir.

Projenin son hareketliliği İtalya’nın Roma şehrine 05-07/Temmuz/2015 tarihlerinde yapılarak proje sona erdirilecektir. Proje kapsamında şu ana kadar üç hareketliliğe katılan proje ekibi içerisinde iki öğrenci Fransa’nın Paris şehrine iki öğrenci de Romanya’nın Ramniu Valcea şehrine gitme imkânı buldu.

Proje yetkilileri son olarak Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Okulu olarak projelerinde kendilerine desteklerini esirgemeyen Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Boyabat Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne teşekkürlerini ilettiler.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

401098


Tasarım:DtGaNi