Yayın Tarihi:16 02 2015 22:46(1871)

Sinop'un Tek İlçe Basketbol Takımı Sahaya İniyor...

Uzun bir süredir çalışmalarına Basketbol Antrenörü Baturalp Eliçevik nezaretinde devameden Boyabat Kalespor Genç Erkekler Basketbol Takımı 2014-2015 Sezonunda Sinop Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kulüpler arası Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele edecek.

İlçemiz Boyabat Kalespor Basketbol Takımı, aynı zamanda Sinop İli’nin tek kulüp ilçe basketbol takımı olma özelliğini de taşıyor. Sinop Merkezden 4 , Boyabat’tan da 1 takım olmak üzere toplam 5 takımlı lig müsabakaları, 18 Şubat 2015 tarihinde Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Atatürk Spor Salonunda oynanacak müsabakalarla başlanacak. İl maçını Sinop Ticaret Meslek Lisesi Spor Kulübü ile Sinop Atatürk Spor Salonunda 18 Şubat 2015 tarihinde saat 19.00’da oynayacak olan temsilcimiz 20 kişilik geniş bir kadro yapısına sahip. Son antrenmanda Basketbol Antrenörü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik ve Beden Eğitimi Öğretmeni Eren Demir tarafından 12’ye indirilen takım kadrosu son antrenmanını salı akşamı yaparak maç saatini bekleyecek.

Tamamı Boyabat’ta yaşayan ve çoğu Boyabatlı Gençlerden oluşan Boyabat Kalespor Genç Takımı, Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Boyabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl içinde açılan kurslarda Basketbol Eğitimi alan sporculardan oluşuyor. Kalespor’un lig fikstürü ise şöyle ;

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

90031


Tasarım:DtGaNi