Yayın Tarihi:17 02 2015 04:24(2843)

Maşallah Dağ Taş Araba

Bugün Boyabat pazarının kurulduğu gün, maşallah dağ taş araba, bundan dolayı gururlansak mı, yoksa vatandaş eziyet çekiyor diye üzülsek mi bilemiyoruz. Gün boyu belediye hoparlöründen şu plakalı araç sahibi, aracınızı lütfen bulunduğu yerden kaldırın diye anons yapıyorlar.

Boyabat'ta oturan aracını çekecek yer bulamazken, birde pazara gelen vatandaşın aracı şehire girince mevcut görüntüler oluşuyor.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: bu da kalabalık mi 17 02 2015 08:55
sayın editor esas kalabalık dere boyuna park edilen yerde allah rızası için hal yeri ve dere boyunu bir çekin. çok yer varmış gibi şimdi bir tane daha apartman dikiliyor. yahu kardeşim buraya kaç araba sığacak, mutayit deposu zaten gelen giden araba temi geçti. şimdi birde apartman nasıl geniş ruhsat veriyorsun kardeşim hiç mi insanın nefes alma hakkı yok.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

11663


Tasarım:DtGaNi