Yayın Tarihi:18 02 2015 05:41(3301)

Sinop'ta Trafik Kazaları

Sinop’ta kısa süreli yağan kar yağışı trafiği felç etti..

Sinop’ta bugün kısa süreli etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sinop’ta kar yağışının etkili olduğu saatlerde 4 ayrı noktada trafik kazası meydana geldi. Bugün saat 16:30 sıralarında İlimiz Gelincik mahallesi Bim karşısında iki otomobilin çarpışması sonrası trafik kazası meydana gelirken, yine aynı saatlerde Bostancılı Stadı Kamu Hastaneleri Birliği binası karşısında iki otomobil çarpıştı.

Diğer iki kaza ise İlimiz Havaalanı kavşağı karşısı Damla Otomotiv önünde meydana geldi. 52 DD 157 plakalı otomobil sürücüsü Zeki Karataş karlı zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan 57 DU 587 ve 34 BR 582 plakalı otomobillere çarparak durabildi.

Tam bu kazanın meydana geldiği anlarda yine aynı noktada önündeki otomobilin fren yapması sonucu kaygan zeminde duramayan 34 NEP 83 plakalı otomobil orta refüje çıkarak durabildi.

Sinop’ta bugün meydana gelen trafik kazalarında herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, otomobillerde maddi hasar geldi.

Haber: Bizim Karadeniz - A. Fatih YILMAZ

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

84961


Tasarım:DtGaNi