Yayın Tarihi:18 02 2015 05:46(3048)

Nazım Maviş, adaylık başvurusunu yaptı

AK Partili Nazım Maviş, aday adaylık başvurusunu yaptı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş 2015 seçimlerinde Sinop’tan milletvekili olmak için bu gün resmen başvurusunu yaptı.

Eşi ve kalabalık bir grupla AK Parti Sinop İl Başkanlığı'na gelen Nazım Maviş, başvuru öncesi kendisi için toplanan kalabalığa hitap etti. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Nazım Maviş, sık sık daha önce partiye emeği geçen isimleri tek tek sayarak 'Vefa' vurgusu yaptı.

Diğer aday adaylarını rakip olarak değil, yol arkadaşı olarak gördüğünü belirten Nazım Maviş; "Bütün aday adayı arkadaşlarımız bizim rakibimiz değil, düşmanımız değil, yol arkadaşımızdır. İnşallah bu süreç içerisinde kardeşlik hukukunu zedelemeden, bir yarış içerisinde olacağız. İnşallah 7 Nisan'da listeler açıklandığında, listelerde kim olursa, ben şahsen bir kardeşiniz olarak burada bunun taahhüdünü, sözünü size veriyorum; 7 Hazirana kadar 'Gel sana ihtiyacımız var' denildiğinde köy köy, kasaba kasaba benim boynumun borcudur ve taahhüdümdür" dedi.

Güç elde etmek için siyeset yapmadım

Siyaseti güç elde etmek adına yapmadıpını kaydeden Maviş; "Hayatımın hiç bir safhasında, siyaseti bir güç elde etme, zenginleşme, zenginleştirme, yada statü kazanma aracı olarak görmedim, bundan sonra da görmeyeceğime dair size söz veriyorum. Sevgili kardeşlerim; bu dünyayı hiç birimiz cennet yapamayız, ama size bu temel değerlerden vazgeçmeyeceğime dair söz verebilirim. Ben sizin siyasi vekaletinize, emanetinize ve temsilinize talibim. Bu vekaleti, bana vereceğiniz bu emaneti, Allah kısmet ederse bana vereceğiniz bu temsil yetkisini sonuna kadar koruyacağıma, bunu en kutsal değer bileceğime ve buna ihanet etmeyeceğime söz veriyorum. Size hizmet etmek için buradayım demeyeceğim. Çünkü hizmet bir kamu görevidir. Çünkü kamu görevi üstlenen herkes hizmetle mükelleftir, hizmet yapmakla mes'uldür. Ben şimdi buradan 'daha iyi Sinop taahhüt ediyorum' demeyeceğim. Ben bugün burada, 'sizin sözcünüz, temsilciniz, vekiliniz olmaya talibim' diyeceğim. Aynı Mustafa Öztürk'ün, Cahit Can'ın, Abdurrahman Dodurgalı, Kadir Tıngıroğlu'nun ve Mehmet Ersoy'un talep ettiği gibi, onların sizin temsilinizi en iyi şekilde yaptığı gibi sizleri mahcup etmeyeceğim" diye konuştu.

Sinoplular arasındaki dağları kaldırmaya talibim

Nazım Maviş ayrıca konuşmasında Sinoplu ve Sinop'un çocuğu olduğnu belirterek sahil ve iç kesimi ayırt etmeyeceğini dile getirdi. Maviş; "En mutlu yıllarım, çocukluğum, ilk gençlik-delikanlılık yıllarım burada geçti. Siyaseti ilk burada tanıdım. Buralıyım, bura insanını tanıyorum. Ben Sinop’luyum. Hemde herkesten daha fazla Sinop’lu. Ben Durağan’lıyım. Durağan benim baba ocağım. Dedemin, babamın, atalarımın yurdu. Ben Durağan’lıyım. Saraydüzülü’yüm. Saraydüzü Anamın, rahmetli anacığımın yurdu. Uluköy’üyle, Akpınar’ıyla, Çorman’ı, Bahçeköy’ü ile Saraydüzülü’yüm. Annemin, anneannemin, dedemin yurdu Saraydüzülü’yüm. Ancak gözlerimi Boyabat’ta açtım. Boyabat’ta doğdum, Boyabat’ta büyüdüm. Hayallerim Boyabat’ta şekillendi. Dostlarım, kardeşlerim, yol arkadaşlarımla aynı coşkuyu, aynı heyecanı Boyabat’ta büyüttük. Dolayısıyla ben aynı zamanda Boyabat’lıyım. Evlendim, Türkeli’de benim yurdum oldu. Eşim Türkeli’li. Dağıstasıyla, Tososuyla,Ayaz köyü, Düz köyü, Düzler’i, Gencek’i,Gaziler’i ile  Türkeli’li oldum. Onlar bana enişte dediler. Bende kendimi Türkeli’li kabul ettim. Dağın ötesi de berisi de bizim. Ben Sinop’luların arasındaki dağları kaldırmaya talibim. İçeri de bizim, sahilde bizim. Durağan’da, Boyabat’ta, Türkeli’de bizim. Ayancık, Erfelek, Gerze, Dikmen, Sinop hepsi bizim" ifadelerini kullandı.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
20. Yorum: şaşkın 21 02 2015 03:07
18.yorumcu ya...gerçekten zamanında akp için böyle mi demişti? şaşırdım doğrusu. ..herkes mi yanar döner?herkes mi menfaatci?

19. Yorum: 18. yorumcuya 20 02 2015 07:33
gerçekten ak partimize zamanında bu kadar laf söylediyse ne yüzle çıktı meydana anlayamadım. çok şaşırdım.

18. Yorum: sinoplu 19 02 2015 05:00
ak partiye siyonist, karun, israilin projesi diyenler hangi yüzle milletvekili adayı oluyor.

17. Yorum: halil samsa 19 02 2015 03:27
medeniyet ufkunun merhametin ve insanlığın adalet yürüyüşünün bu günki temsilcisi ak partinin tarihi yürüyüşünde yer alman dileğiyle adaylığın hayırlı olsun allah yar ve yardımcın olsun

16. Yorum: yanlışa doğru 18 02 2015 22:42
yolun açık olsun vekilim sonradan olma değil özünden dava adamı çıkar için değil dava için birileri için değil davamız için nazım maviş diyoruz

15. Yorum: nevzat erbaş 18 02 2015 21:27
dualarimiz seninle .rabbim muvaffak etsin

14. Yorum: huseyin 18 02 2015 18:41
nazım bey hayırlı olsun

13. Yorum: hüseyin cömert 18 02 2015 17:45
şefik başkan nazım mavişin yoluna ölüyor niçin mi?çünkü onun için tek kurtuluş nazım maviş....çünkü bugünlerde şefik başkanın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.bu kara bulutları nazım mavişle dağıtacağını znneden şefik başkan bu arada devamlı balcığa saplandığınıda unutuyor.sen nazım mavişin peşinde koşmaya devam başkan devam.birgün uykudan uyandığın vakit tren kalkmış olacak.zaman herşeyin ilacıdır.zamanla halini daha net göreceğiz.

12. Yorum: sinop lu 18 02 2015 17:17
iki tarafı birlestirmekle baştan kaybettin.

11. Yorum: duy-dum duma duma dum 18 02 2015 17:10
bazı arkadaşların hepsinin aynı anda hastalanıp gelmemeleri cok entrasan. bazılarında istanbulda işi varmış ondan gelememiş. ahahaaaaa. ey zamannn gelll...

10. Yorum: m.z.kaya 18 02 2015 17:02
allah hayırlı uğurlu etsin, utandırmasın nazım bey.

9. Yorum: recep büyükkayıkçı 18 02 2015 16:57
cenab-ı allah bu çıkmış olduğun kutlu yolda yar ve yardımcın olsun, ülkemize ve sinop'umuza hayırlara vesile olması temennisi ile değerli arkadaşım.

8. Yorum: ??? 18 02 2015 16:38
boyabatta mr a ne irak var devlet beş tane ambulans göndermiş onlar endişe yarar ki taşısın dursun sinop a

7. Yorum: ali yıldız 18 02 2015 15:32
kıymetli kardeşim; resmiyette aday adaylığın kabul olmuştur ama halkın gönlünde adaylığın kabul olmuştur. birileri gibi sonradan halka sırtını dönersen halkta sana sırtını döner, halkın yanında olursan halkta senin yanında olur. gelecekte memleket için umut vadeden siyasetçisin. yolun açık olsun başarılarının devamını dilerim. inşallah üst kademelerde adını duyarız...

boyabatlı ali yıldız.

6. Yorum: veli 18 02 2015 09:06
kurum müdürleri, bu habere bayılacak. mevcuda meydan okuyup, nazım beyi destekleyerek büyük risk aldılar. bakalım ne olacak?

5. Yorum: ateşleri yükselmiş 18 02 2015 08:04
akparti ilçe başkanları ve yönetimlerinin ve belediye başkanlarının ateşleri yükselmiş. yorgan döşek yatıyorlarmış.

4. Yorum: kamil 18 02 2015 07:37
numan kurtulmuş beyin kurduğu parti de genel başkan yardımcısı iken recep tayip erdoğan'a alalen küfür etmiş adamlar ne oldu da akp ye geçtiniz ki nazım maviş milletvekili adayı olduğu gün namusun üstüne yemin ederim akp'ye oy vermem

3. Yorum: harika 18 02 2015 07:29
yolun açık olsun

2. Yorum: arkandayız 18 02 2015 07:13
çıkmış olduğun bu yolda allahtan muvaffakiyetler temenni ediyor, arkanda bir nefer gibi mücadele edeceğimizi bilmeni istiyoruz. yürü yürü yürü yollar senindir, zulmü kaldırıp atacak eller senindir

1. Yorum: boyabatli 18 02 2015 05:50
dualarimiz seninle .rabbim muvaffak etsin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

101614


Tasarım:DtGaNi