Yayın Tarihi:18 02 2015 17:06(5478)

Karacaören Köyü Belediyeye Bağlanıyor

Karacaören Köyü’nün Boyabat’a bağlanması ile ilgili toplantı yapıldı.

Karacaören Köyü, Köy Konağında yapılan toplantıya; İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı , İl Genel Meclis Üyeleri Satılmış Demir ve Hüseyin Coşar, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kozanoğlu, Karacaören Köyü Muhtarı Ergül Kuşcuoğlu, Gündüzlüler Dernek Başkanı Sebahattin Yetim ve çok sayıda köy sakini katıldı.

İki saate yakın süren toplantıda, Boyabat Belediyesi Mücavir Alan sınırları içerisinde yer alan Karacaören Köyünün mahalle olarak Boyabat’a bağlanması görüşüldü ve sonuca bağlandı.

Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney; "Köyler başımızın tacı, eskiden beri idaremizin kültürümüzün ananevi geçmişi olan birimlerimiz. Çağdaş yönetim anlayışı
İçinde Yerel Yönetimlerde köyler yeterli manada hizmet üretme noktasında çok da hak ettiği noktada değildir. Köydes projelerimizle sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Sizlerde hizmet alımı noktasında sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu sıkıntıları bildiğimiz için sizlerle bir aradayız. Umulur ki mahalle olarak Boyabat’a bağlanmanız sizlerin menfaatinedir. Gene de son karar sizlerindir. Alacağınız karar sizlere ve ilçemiz için hayırlı olsun "
diye konuştu.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, "Seçim öncesinde sizlerle bir araya geldik. Sizlere dedik ki seçim sonrasında bu mahalle Boyabat’ımızın en güzel mahallelerinden biri olacak. Sizlere ne vaad ettik isek, sözümüzü yerine getirmek üzere huzurunuza geldik. Karacaören Köyünün mahalle olarak ilçemize bağlanması sizlerin menfaatine olacaktır. Yol, su , kanalizasyon vb. hizmetlerden daha etkin bir şekilde faydalanacaksınız. Kararı verecek sizler hizmeti verecek ise bizleriz. Sizlerle paylaşacağız ,Beraber başaracağız” diye konuştu.

Karacaören Köyü’nün Boyabat’a bağlanması için İlçe Seçim Kurulu tarafından önümüzde ki günler de belirlenen tarihte Referandum yapılacak.

Facebook'ta Paylaş
16. Yorum: boyabatlı 20 02 2015 04:36
muhtarım oy uğrunu akp nin oyununa gelme çakıcı başkan olalı 1sene olcak 40 projeden daha görüntü yok kaldıki siz belediyeye bağlsnnca daha cok hizmetmi alöaksınız unıtnayın herşey masadan kalkana kadar iyi düşünn

15. Yorum: saraydüzü 19 02 2015 17:21
orada oturan bir zat-ı muhterem. nasıl oluyor da başkası konuşmuş, o yan tarafta dinleme pozisyonunda kalmış.hayret ! halbuki o herşeyi herkesten daha iyi bilir. eğitimi öğretmenden, tarımı ve inşaatı mühendisten, sağlığı doktordan, hasılı herşeyi bilme ve vaaz-u nasihat konusunda erbabından daha erbabtır. yazık! akil adam yanınızda ama siz farkında değilsiniz.

14. Yorum: gurbetci 19 02 2015 06:05
bir köy mahalle olmadan önce ve sonra ne olacak sanırım koylu bunun cevabını bu toplantıda ögrenmiştir tabiki mahalle olunca ev altında inek beslemeye kanunlar musade etmez sanırım

13. Yorum: hakkı 19 02 2015 05:48
sayın başkan "karacaören köyünün mahalle olarak ilçemize bağlanması sizlerin menfaatine olacaktır. yol, su , kanalizasyon vb. hizmetlerden daha etkin bir şekilde faydalanacaksınız." demişsiniz ama memleketin kanalizasyonu 1954 model, yollarımız kara beton, su borularımız çağlar döneminde geldi hasan döneminde değişti tabi boruların asbestli olduğu söylendi siz bunları düzeltmek, değiştirmek yerine karacaöreni avrupa mahallesi yapın.

12. Yorum: yaşar 19 02 2015 05:40
karacaören köyümüz hizmet almak için tabikide ilçe mahallesi olmak isteyebilir ama belediye olarak hadi sizi mahalle yapalım demek boyabata yapılacak bir sürü hizmetin geri kalması demektir. oysaki başkan ve bürokratlarımız ön ayak olarak köyün hizmetlerden yararlanması için gerekirse meclise giderek baskı yapması daha iyi olmazmı

11. Yorum: ali gokce 19 02 2015 00:05
hizmet alacaklar ayakta hizmet vereceklar oturmus cay iciyorlar bari herkese cay ismarlasaydiniz hizmetin baslangici boyle olursa varin sonrasini dusunun

10. Yorum: köylü 19 02 2015 00:04
sakına acele itmeğn ,eyi düşünüp daşının, yoğsalama soğna pişman olusuğuz.

9. Yorum: haşhaşi 19 02 2015 00:03
seçim öncesi fazla oy almak için ak partinin yaptığı vızırtı işlerden biri işte boyabata bağlasan ne olur bağlamasan ne olur zaten farkı yok..

8. Yorum: ali gokce 19 02 2015 00:01
baglica koyu olarak belediyeye komsu olacagiz hadi hyirlisi belediye boyabata verdigigi hizmetler hizmetler ortada belediye ye baglica alibegli dayli karacaoren katilirsa ne degisecek sanirim kullandiklari belki yollara asfat yada parke tas yaparlar iki de cicek dikince yasasin belediye bir de yaparken resim cekip belediyenin calismaklari diye reklam yapilir iste belediye ve belediyecilik.

7. Yorum: ilginç 18 02 2015 22:33
daylı köyüde bağlanabilir. hatta boyabatla içiçe düşünülmeli. ama bu işin artıları ve eksileri anlatılmalı iller bankasından gelen paylar artabilir mukabilinde köylükten çıkmanın avantajları ve dezavantajları da anlatılmalı.

6. Yorum: gündüzlülü 18 02 2015 21:12
ne köyü ne ineği ne sütü 4 nolu yorumcu kardeşim karacaörenin %95 işçi sınıfı fabrikalarda çalışıyorlar, nakliye işi yapıyorlar. ne sütü ne ineği kardeşim. artık koca bir mahalle olmuş. sen neden bahsediyorsun. ne imarı, ne vergisi. yollar çabur, bir yeşil alan yok, park yok, çöplük sorunu var. başkanımızdan allah razı olsun. çok iyi düşünmüş. hatta hatta belediyeye geçince buraya hizmetlerin akacağını düşünüyorum. boyabat büyüsün önü açılsın.

5. Yorum: cevap 18 02 2015 19:50
hüseyin cömert beyfendi seni belediye başkanı yapalım mı veya sen söyle senin dediğini yapalım, anlaştık mı, en azından her şeyin en iyisini sen biliyorsun

4. Yorum: boyabatlı ist 18 02 2015 19:12
köylülere uyarnık olmalı .kesinlikle bzağlanmamalı. daha beter olur. egede birçok köy ilçe olacak durumda . neden ilçe olmuyor,olmak istemiyor. .yrın karacaören in vergileri imarı artacak hayvan beslyemeyecek sütte hasret kalacak. inek koyun beslemek yasak olacak.madam hizmet yapacak güzelim boyabatı köyden beter yaptılar13 senedir. boyabatımızı köyden kurtarsınlar.köylülerin ek geliri başta hayvancılık yasaklanacak .bunu iyi düşünün başka köyünüz yok. mahalle olunca kimse takmıyor. köyünüze sahip çıkın.

3. Yorum: gündüzlülü 18 02 2015 18:45
başkanım teşekkürler. inşallah belediyeye bağlanacak karacaören. bunda kazanımlar büyük olacak, hizmet gelecek. burda oy derdi yoktur. hizmet derdi vardır. şimdiden altyapı çalımaları yapılıyor. koyundan buzağı doğurmasını isteyenler var. onlara duyurulur, alt yapı olmadan inek bile buzağı doğuramıyor. bilmem anlatabildim mi?

2. Yorum: mustafa kara 18 02 2015 18:10
boyabat şevko sayesinde köye döndü,karacaören köyü boyabat belediyesine bağlanırsa karacaviran,karaviran,,, olur,köy statüsünde olduğu için bir çok kazanımlarını boyabat belediyesine bağlandığında kaybeder,benden karacaörenli değerli kardeşlerime söylemek ,uyarmak bir görevdir.gerisi hemşerilerimin köylülerimin takdiri,değerli hemşerilerim lafa söze bakma siz önce şevko'nun icraatlarına bak öyle oyunu kullan?

1. Yorum: hüseyin cömert 18 02 2015 17:35
ilçemizi köy yapan zihniyet,köyü ilçe yapacakmış...bunun adına oy avcılığı denir.o senaryoları çok gördük çok okuduk...günaydın yıprandığının farkına vardın herhalde,görüyorum ki kendine çıkış yolları arıyorsun.sen önce ilçenin alt sorununu hallette sıra diğer yerlere gelsin.iki parke taşı döşemekle hizmet yaptım diye övünme,başkanlıkta sınıfta kaldığınıda unutma.geleceğini hiçte parlak görmüyorum,nazım mavişi aday yapacağız diye boşunada uğraşma,senin için nazım maviş kurtuluş olacak ama....nafile nafile nafile....alarım vermeye çoktan başladın bile....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

18095


Tasarım:DtGaNi