Yayın Tarihi:19 02 2015 08:17(1390)


Boyabat Kalespor “pota” da galip: 47 – 35


Sinop Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 2014-2015 sezonu Genç Erkekler Basketbol Ligi müsabakaları 18 Şubat 2015 tarihinde 5 kulübün katılımıyla Sinop Atatürk Spor Salonunda başladı.

Tüm kategorilerde tek ilçe basketbol takımı olma özelliği de taşıyan İlçemiz temsilcisi, Sinop Ticaret Meslek Lisesi Spor Kulübü ile karşılaştığı müsabakayı 4 periyotta da önde götürerek 47-35’lik skorla kazanmayı başardı. Basketbol branşında En son 2008 Yılında Minikler kategorisinde İl Birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılan ilçemiz basketbolu, 7 yıl aradan sonra yeniden canlanmaya başladı.Oyun genelinde istenen oyunu sergileyemeyen Boyabat Kalespor’da 2 sporcu beş faul alarak oyun dışı kaldı. Bir oyuncu da dört faul sınırına dayanırken kadroda bulunan 12 oyuncuda müsabaka içinde belli sürelerle oyuna girdi. Maçın son periyoduna ilk 5’ten sadece 1 oyuncu ile başlayan temsilcimiz müsabaka sonunda gülen taraf oldu.

Bundan sonraki maçını Sinop Gençlerbirliği ile oynayacak olan Boyabat Kalespor’da hedef 2’de 2 yaparak diğer maçlara moralli çıkmak istiyor.







Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

371900


Tasarım:DtGaNi