Yayın Tarihi:19 02 2015 22:48(1755)

Yeni Döneme Yeni Öğrencileriyle Başladı

Mevlana Değişim Programı ve Farabi Değişim Programları kapsamında yapılan anlaşmalarla, Sinop Üniversitesi'nde okuyan yabancı uyruklu öğrenci sayısı her dönem artıyor.

Sinop Üniversitesi ile farklı ülkelerdeki Üniversiteler arasında yapılan ikili anlaşmalar meyvelerini veriyor. 2. Bahar Yarıyıl Döneminin başlamasıyla birlikte Mevlana Değişim Programı kapsamında Kırgızistan’dan gelen Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Asyl Abdyldaeva ve Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Zhazgul Rakhat Kyzy Sinop Üniversitesi'nde derslerine başladı. İki yıldır Sinop Üniversitesi'nde öğrenim gören Kırgızistan uyruklu Mıratberdi Cumayev de yeni gelen arkadaşlarının Sinop'a ve Sinop Üniversitesi'ne alışması için yardımcı oluyor.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

61067


Tasarım:DtGaNi