Yayın Tarihi:19 02 2015 23:07(2221)

Biz Haberciyiz, Ya Siz?

1993 yılından bugüne kadar yayıncılık faaliyetlerinin içinde bulunduk ve habercilik alanında uzun yıllar çalıştık. Haber niteliği taşıyan tüm haberleri habere taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz.

Bizim görevimiz habercilik habercilikte ise her zaman vatandaşlarımızı doğru bilgilendirmişiz dir, çevremizde gördüğümüz olumsuzlukları, aksaklıkları mutlaka habere taşımışızdır, çünkü bizim işimiz habercilik haber sitelerimizde tamamen özgün haber yayınlamaya özen göstermişizdir, yapacağımız haberlerde bizler mevcut beş haber sitemizi güncel tutabilmek için 24 saat haber merkezi olarak çalışmaktayız. Yapmış olduğumuz haberlerimizi sizlerin desteği ile daha da artıracak sizlere daha özgün haberler aktaracağız, bundan asla vazgeçmeyecek ve yılmayacağız, bazı haber sitelerinin haberlerimizi almalarından gurur duyuyoruz, demek ki haberciliğimizi meslektaşlarımızda takdir ediyor, hiçbir zaman asla ve asla haberlerimiz ücret karşılığında vermedik sadece kaynak belirtmek şartı ile yayımlamalarına müsaade ettik, eğer tarafımıza ücret veren var ise haber sitesinde açıkça yazabilir, biz yayıncılık hayatımızda reklam ücreti hariç hiç kimseden ücret talep etmedik biz yazıyoruz, sizde yazın veya açıklayın haber merkezimiz hepimizindir hiç kimseye kapalı değildir, kapımız daima herkese açıktı, doğruları ve gerçekleri konuşmak, yayınlamak şartı ile halkımızın elinde haber niteliği taşıyan Resim, yazı, video v.b belge ve bilgileri tarafımıza verebilir. (isimler kesinlikle gizli kalacaktır.)

Yayın kuruluşlarımız hiçbir zaman kimsenin etkisinde kalmamış kimseden çekintisi olmamıştır. Özgür ve Hür irademizle basın ve meslek ilkeleri yer alan ilkelere uymaya söz vermişizdir. Bu ilke doğrultusunda gitmeye de devam edeceğiz. Bizim kimse ile alay etmek gibi bir hakkımız yoktur. Böyle bir hakkı ne biz nede bir başkası sahiptir.

Üzülerek ifade etmek isterim yaklaşık 2 ay önce geçirmiş olduğum ameliyat sonrası ses tellerim alınmış olup 23 yıllık mikrofon hayatım sona ermiştir. Normal konuşma yapamamaktayım. Ama bir kurum yetkilisinin tarafıma daha geçmiş olsun demeden “Allah sana zaten vermiş, seni… rım” sözü, Beynimizde ateş etkisi ile yer etmiştir. Bizim hiç kimseden çekintimiz ve korkumuz yok tur. Olmazda, her ne pahasına olursa olsun haberciliği yapacağız, yapmaya da devam edeceğiz, bizim görevimiz haber yapmaktır. Sizi çalışmanız hizmet vermeniz için eleştirmeye devam edeceğiz.

Unutmayın ve iyi bilin “Sağlığı da veren Cenabı Allah, hastalığı da veren Cenabı Allah'tır, vermesini biliyorsa, almasını da iyi bilir ” Bizler her günümüze şükür eden, yediğimizi helalinden yemeye çalışanlardanız, acaba yarın sizi neyin nasıl bir hayatın beklediğini bilmek gibi bir yeteneğiniz var mı?

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: sağlıkçı 20 02 2015 20:07
derhal özür dilenmeli.gönlü alınmalı.

5. Yorum: boyabatın yerlisi 20 02 2015 17:54
davut bey
allah inşallah seni tekrar sağlığına kavuşturur..
hüseyin beyin yorumunda yazdığı yani başkanın seni tehtit ettiği doğru ise
halk arkandadır bilesin.
unutulmasınki
"keser döner sap döner birgün gelir hesap döner"
allah doğruluktan dürüstlükten ayırmasın bizleri
bizler bunun için yaşıyoruz.
boyabatlı hemşehrilerime sevgiler saygılar

4. Yorum: olyar 20 02 2015 12:13
hüseyin çömert çok görme ağabeyleri ne yapıyorsa onlarda onları taklit ediyorlardır.bir zamanlar mehmet ersoy da öyle idi sanırdınız ki türkiye nilletvekili.başbakan ne derse oda sinotaki muhaliflerine oşekilde hitap ederdi.şimdi biaz sakin galiba....

3. Yorum: boyabatlı osman 20 02 2015 00:10
davut kardeş allah sağlık sıhhat versin,moralini bozmaya değmez.biz sağlığına duacıyız...

2. Yorum: hüseyin cömert 19 02 2015 23:38
şefik başkana....son günlerde önüne gelenlere hakaret içerir şekilde bizim ismimizi telaffuz ediyormuşsun.bir iki gün evvel davutu yanına çağırarak tehditler savurmuşsun yine orada da bizim ismimizi telaffuz etmişsin. anladığım kadar rüyalarına girecek kadar bizi kalbine kazımışsın.sana tavsiyem şu ki yatmadan evvel uyku ilacı al iyi gelir.anladığım kadar senin sinir sistemin yerinden oynamış.bunun en belirgin özelliğide agrestif hareketlerdir.son günlerde bu tavırları sende çok görüyorum.zannetmeki beni çiğnediğin yasalar ile yola getireceksin biz senin vızırtılarına papuç bırakacak aile değiliz.bir sorunun var ise adresim belli. sana nasihatım şudur ki gereksiz yere ismimizi telaffuz etme.bazı kişilerinde gururu,şerefi ve ekmeği ile oynama yoksa allahın azabı büyük olur.yinede sen bilirsin

1. Yorum: 9.köy 19 02 2015 23:27
o kurum yetkilisinin tez zamanda allah cezasını versin.inşallah ses tellerini değil içinde akıl olmayan kafasını koparırlar...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

45418


Tasarım:DtGaNi