Yayın Tarihi:20 02 2015 01:10(4010)

Boyabatlılar Özgecan için yürüdü -1

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: dayi ya 26 02 2015 00:25
sana mi dustu benim karimi ,kizimi,cocugumu korumak ?hadi oradan ....

8. Yorum: resmen siyasi 23 02 2015 05:43
resmen siyasi bir organizasyon...!!!!!

7. Yorum: dayı 20 02 2015 10:16
biz orda gösteri yapmıyoruz. senin bacının, karının, evladının hakkını savumaya; kadının en kutsal varlık olduğunu gösteremeye çalışıyoruz. o azınlık dediğin çocuklar senden daha delikanlı, daha merhametli ki hiçbir şeye aldırış etmeden avazları çıktığı kadar bağırdılar, özgecan kızımızın yerine onlardan biri de olabilirdi. allah (c.c) diye başlıyorsun cümlene onun peygamberi hz.muhammed (s.a.v)'in 22.hadis-şerif'ini unutuyorsun:''cennet annelerin ayaklarının altındadır.'' o çocuklardan anne olacaklarda var. işte bu çocuklarla gurur duyuyor bu boyabat. ama senin gibi köşe kenarlarında sek sek oynayan aynı yerinde sayan adamları hiç sevmiyor bu boyabat. yeni türkiye'nin haline bak böyle insanlar olduğu sürece bu ülke bir adım bile atamaz.yazık böyle zihniyete çok yazık. geleceği bu gençler kurtaracak mustafa kemal atatürk'ün izinden gidecek bu gençler böyle zihniyetin değil. saygılar..

6. Yorum: 1. yorumcuya 20 02 2015 09:02
öğrenciler isteği üzerine yapıldı o saatte ayrıca gösteri değidi o !
ortada tek gülünecek şey var; sizin bu tür olaylara göz yumarcasına ve hatta bu olaylarla mücadele eden halkı aklınız sıra gülünc duruma düşürmeniz!
ve çoluk çocuk demişssiniz.. size ne desek boş çünkü çocuklar kadar aklınız yok..size ve sizin gibilere atamızın çok güzel bir cevabı vardır;
" ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz "
bizler sokağa çıkıp bas bas bağırmayı da ölen kızımız ve niceleri için dualar okumasını sizden daha iyibiliriz tek farkımız biz allah"ımızı ve dinimizi sizin gibiler gibi gösteriş için kullanmayız..
son olarak sadece özgecan için değil senin annen, kardesin ve tüm türkiye"deki kadınlar için bizler oradaydık ve şu bilinsin ki kadına karşı şiddet bitinceye kadar da devam edeceğiz !
kadın, yaşam, özgürlük !!!!!!!!!

5. Yorum: bb 20 02 2015 08:56
ey halkım nasıl biz acımıza ortak olamayan bir millet haline geldik..geçen 15 yıl boyunca bizi o kadar ayrıştırmışlar ki acıya,şiddete karşı omuz omuza yürüyemez hale gelmişiz...

4. Yorum: burak-- 20 02 2015 08:47
sen protestonun ne olduğunu bilmeyen aciz bir arkadaşımızsın, o coluk cocuk deyip küçümsediğin insanlar senin insanlık sucuna karşı tiyatro gibi izlemene katlanamayanlardır.sizler
ve sizin gibilerin zihniyeti küçük beyinciklerinizde düşünce özürlülüğünüz olması, ha ayrıca gel makarna,kömür var gel gel işde verecez,bakarsın ayakkabı kutuna süprizlerde yapabiliriz ;)

3. Yorum: komiksin 20 02 2015 08:22
1 nolu yorumcu sen özgecanlar ölmesin diye ne yapıyorsun.varmı çaban.yürüyenlere laf edeceğine.

2. Yorum: al sana amaaaa 20 02 2015 07:26
1. yorumcu sen kaç kez böyle bir(dini içeriklide dahil) organızasyona katıldında kişi sayısını eleştirion anlamış değilim.birde din kisvesi altında yazı yazıon gördük sizleri bakara - makara cılar sizi yarın paylaş hemen cuma nasıl olsa yarın.ulan fatiha nın anlamını bilmezsin burada yazı yazarsın.allah cella celaluhu sana arapça sureyi okusun ezberlesin die mı ındırdı yoksa anlamını bilsinde bir şeyler öğrensin diye mi.

1. Yorum: acimiz buyuk amaaaa 20 02 2015 02:18
allah (c.c) hic kimseye boyle aci bir olumu kimseye yasatmasin , ancak gosteri yapmak icin sebeb arayan ve bulanlara hayret ediyorum... hep ayni yuzler ve % 80 i okuldan cikmis coluk cocuktu,yaziktir ya,bu cocuklari boyle seylere alet edenlere,madem yapacaksiniz niye okul cikis saatini beklediniz? ben biliyorum ki o zaman cok gulunc bir azinlik olarak kalacaktiniz,milletimizin
basi sagolsun,ozgecan kizimiz icin bir fatiha lutfen, el fatihaaaaa......


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

81720


Tasarım:DtGaNi