Yayın Tarihi:20 02 2015 01:50(4775)

Boyabatlılar Özgecan için yürüdü-3

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: gurbetçii 20 02 2015 19:41
bizim insanımız 20 yıl önce böyle bir insanlık suçu yapanı linç etmiş taş taş üstünde bırakmamıştı. çok şükür yirmi yıldır boyabattan böyle bir haber gelmiyor. toprağımı seviyorum ya herkes helal süt emmiş aile bağları kuvvetli ender nadide insanlar. gurbetten selam olsun hepinize.

7. Yorum: s.çakıcı 20 02 2015 18:52
memleketimin güzide güzel duyarlı insanları hepiniz takdire şayansınız ...

6. Yorum: boyabatlı 20 02 2015 17:17
müstehcen dizilerin reyting yaptığı
ahlaksız yarışmaların ailece izlendiği
facebooklarda her türlü fotorafların paylaşıldığı
inadına mini etek inadına dekolte naraları atanların yaşadığı bir ülkede
bu vahşilerin türem bitmedi ya,halkın içinden çıktı
rüzgar eken fırtına esi anormal değil
bunlar topraktanbiçer

5. Yorum: yediği tükmüğe bayılan ha ... 20 02 2015 08:50
katılan:500 kişi tiyatro seyircileri:1000 boyabat klasiği....

4. Yorum: hasta kafalar !!! 20 02 2015 08:13
kimi kafalara aklın, mantığın kabul görmediği, sözcük kırıntıları ile rast gele doldurulunca, o insan görünümlü yaratıkların neler saçmaladıklarını son günlerde daha çok görür olduk! olayın en acı tarafı ise bu saçmalıkları söyleyenlerin taraf bulması, esas eleştirmesi gerekenlerin sessiz kalmaları bu söylemleri sanki doğrularcasına algı yaratılmasıdır !ve bu kafaların kadınla ilgili bir çok saçmalıkları varda, hele bir tanesi var ki sadece denecek olan söz, yuh!!! yuh!!! yuh!!! ne diyor hasta kafa "annende olsa, diz kapağının üstü tahrik eder!" şu insan görünümlü yaratığın söylediği söze bakın ya! yani erkek evlat yaşı ne olursa olsun annem diye sarılamayacak! yanaklarından öpemeyecek! başını göğsüne koyup ağlayamayacak! dizinde yatıp uyuyamayacak! kimi kafalarda 6 yaşındaki kız çocukları evlenebilir derse... eğitimde bilimden, akıldan, mantıktan uzaklaşılırsa, böyle hasta kafaların çoğalması normal değil mi?

3. Yorum: eller kırılsın... 20 02 2015 05:59
kimi acılar vardır ki ne tarifi vardır, nede derecesi! ne anlatabilirsin nede yorumlayabilirsin! işte günlerdir böyle bir acı ülkemizin her tarafında bu vahşeti yapanlar lanetleniyor, acılar paylaşılıyor!
bir slogan vardı "kadına kalkan eller kırılsın" ellerimiz bir organ olarak beyin talimatları doğrultusunda hareket eder. eğer beyin bilim ve akıl dışı bilgilerle şarj edilirse, ona bağlı olan ellerde her türlü suç işlemek üzere hareket eder! hayvanlar içgüdüleriyle hareket eder ve yalnızca acıktıklarında saldırgan olurlar. beyinlerinde aklı olanla kimi insanların, bu vahşi hayvanlardan bile daha vahşi insan görünümlü yaratıklar oldukları, yaptıkları ile test etmişlerdir! aklın mantığın, bilginin dışında verilen hurafe bilgilerle şarj olmuş beyinlerden oluşan yaratıkları, her zaman aramızda olduklarını unutmamak lazım!

2. Yorum: vatandas 20 02 2015 02:48
yuruyuse katılan herkesi kutluyorum.

1. Yorum: 9.köy 20 02 2015 02:46
gençlere bravo.nedense tek bir badem yok ortalıkta.bu memleket karanlığı yırtıp aydınlığa çıkacaksa bu gençler sayesinde olacaktır.durmayın gençler yobaz ve gerici karanlıklar yıkılana kadar mücadeleye devam...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

94772


Tasarım:DtGaNi