Yayın Tarihi:21 02 2015 04:46(2787)


Fatih Candar Can AK Parti'den

Aday Adayı oldu

Sinoplu İşadamı Fatih Candar Can Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığına başvurusunu yapan Fatih Candar Can 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti’den Sinop Milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Yeni Türkiye Yolunda 'BENDE VARIM'
 
“Yeni Türkiye’ye bir tuğlada bizim katkımız olsun” diyerek adım attığını ifade eden Fatih Candar Can, “Sorumluluk sahibi bir milletvekili olarak bu ülkeye hizmet etmek istiyorum. Sinop'a ve ülkeye en iyi hizmeti Ak Parti çatısı altında ve Ak kadrolarla beraber yapacağız. Hayatta hiçbir zaman doğduğum toprakları unutmadım, her zaman gözümüz kulağımız Sinop'ta” dedi.
 
Fatih Candar Can kimdir? 1971 yılında Sinop’ta doğdu. Tahsilini İstanbul’da tamamladı. 1993 yılında Askerliğini tamamlayıp,ticaret hayatına atıldı. 1996 yılında evlilik yaptı. 2 kız ve 1 erkek olmak üzere üç çocuk babasıdır. Hali hazırda bir Avrupa firmasının Türkiye,Türki Cumhuriyetleri ve Ortadoğu distribitörlüğünü yapmaktadır. İngilizce,Orta derecede Arapça ve Osmanlıca bilmektedir.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: orhan 01 03 2015 02:33
valla kardeş, sana helal olsun. çıkmışsın alnının ak'ıyla. bugüne kadar hep denenmişler meydanlardaydı. artık eskiler çekilsin, yenilere yol açılsın. çok güven veren birine benziyorsun. allah yolunu açık etsin, desteklerim, dualarım seninle. allah yolunu açık etsin. tam destek, hep destek. durmak yok, yola devam!

4. Yorum: hüseyin özcan 23 02 2015 05:50
yaşı benzemesin bi tarihde rizeli şevki vardı kıravatı beline bağladıydı,meclise o vaziyette geldi idi bu arkadaş ona çok benziyor,secilirse durağana liman ,dikmene havaalanı,boyabata vilayet bayrağı getireceği söyleniyor haydi hayırlısı?

3. Yorum: şıhlulu kerem 23 02 2015 03:41
fatih candar can başarılı olabilebilebilecek gibim duruyor. aday ilan edilebilir belki ? kimbilir?

2. Yorum: berber 22 02 2015 08:22
top sakaldan dönmüş işid sakalına....ya bu siyaset ne iş....

1. Yorum: hasan dğru 22 02 2015 04:23
vallahi kardeşim seni hiç bilemedik, nesin, kimsin,neyin nesisin,sakalı ne zaman bıraktın ,sakal sana avantaj yaparmı,daha evvel nerelerdeydin, ne yaptın, nasıl vakit gecirdin sizden önce 2002'den beri 5 milletvekili çıkardı sizinkiler emme lakin 5 bir yaşar topçu nun sinop iline kazandırdığının onda birini kazandırmadı millete verdiler gazı sonuç oldu havagazı ,tabi sinop için,bak pkk azdı güneydoğu elden gidiyor gibi_? senin kıymetli görüşlerin bu husust ne güzel usta,ne diyon?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

17886


Tasarım:DtGaNi