Yayın Tarihi:21 02 2015 19:07(1550)

Ankara BOY-DER'den Mesaj

Aydınlık dünyamızın güzel insanları, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sevgili hemşehrilerim geçtiğimiz günlerde hunharca katledilen melek kızımız ÖZGECAN ASLAN ve değerli gazeteci kardeşim NUH KÖKLÜ ve tüm şiddete maruz kalan hayatını yitiren canlarımıza Allah'tan c.c rahmet kederli ailelerine ve tüm ülkemize başsağlığı diliyorum. Kadına her türlü şiddetin ve her türlüsünü esefle kınıyorum. Kadınlar evlat, kadınlar kardeş, kadınlar eş ve kadınlar anadır. İki cihan serveri Peygamber Efendimiz s.a.v cennet ayaklarının altındadır lütufları ilekadınlarımızı bize emanet etmiştir. Şevkâte hoş görüye en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde yaratılanı yaratandan dolayı sevmek en güzel duygu olsa gerek ..

Kardeşlerim 25 Ocak 2015 tarihlerinde 26. olağan genel kurulunun salimen gerçekleştirmiş olan derneğimiz halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile yola çıkan yönetimimiz şimdi daha büyük dernek daha çok hizmet sloganı ile yeniden göreve talip olup Allah'ın c.c taktirini ve sizlerin teveccühü ile seçilmiştir. Memleket ve hizmet aşkı ile çarpan bu kalpler sizlerin dua ve destekleri ile dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da var gücü ile çalışacaktır. İnşallah önümüzdeki dönem en büyük hedefimiz ve hayalimiz olan SİNOP DERNEKLER FEDERASYONU hayata girecek çok daha başarılar elde edecektir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Sinop Valimiz Yavuz Selim KÖŞgER Beye yaptığı hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür eder yeni atanmış Sinop Valimiz Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA Hanımefendimize de başarılar dilerim. Allah c.c yar ve yardımcıları olsun. Dava memleket ise gerisi teferruattır. Allah'a emanet olun.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

405472


Tasarım:DtGaNi