Yayın Tarihi:21 02 2015 22:35(1945)

Cemalettin Yılmaz "Milletvekili Maaşımızı Öğrencilere Burs Olarak Vereceğim"

Cumhuriyet Halk Partisi 25.Dönem Sinop Milletvekili Aday Adayı Sanayici İşadamı Cemalettin YILMAZ seçim çalışmaları sebebiyle ilk tanıtım toplantısını Durağan'da düzenledi...

Toplantı 19 Şubat 2014 günü saat 11:00'de Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıya başta Durağan CHP İlçe Başkanı M.Ali Koç ve  Yönetim Kurulu Üyeleri, 2009 ve 2011 yılları CHP Belediye Başkan Adayları Emin Adıgüzel, Mustafa Eker, Durağan eski ilçe Başkanı Hulusi Seçkin, Esnaf Odası Başkanı Necati Topçu, Türk Hava Kurumu Durağan Şube Başkanı Hayati Sarı olmak üzere çok sayıda partili ve vatandaşlarımız katıldılar.

Aday adaylık sürecini, seçim projelerini ve kendisini tanıtan Cemalettin Yılmazvatandaşlarımızla hoş sohbetler etti...

Gerek ülke gündemi gerekse bölgesel konulara değinen Cemalettin Yılmaz seçildiği takdirde Milletvekilliği maaşını tamamıyla öğrencilere burs olarak dağıtacağını taahhüt etti.

Durağan'a entegre et fabrikası kurma sözü verdi Yılmaz konuşmasında" Sinop yalnızca Türkiye’nin değil Allah’ın her türlü güzelliği bahşettiği dünyanın eşsiz köşelerinden biridir.

Ancak bu eşsiz yöre hak etiklerini bir türlü alamamış ve ilerleme yerine hep gerileme ile karşı karşıya bırakılmış, bu kötü olgu bir kadermiş gibi lanse edilmeye çalışılmıştır.

Ne ekerseniz kat kat size karşılığını verecek olan tarım alanları köylümüzün yanlış yönlendirilmeleri ve yalnız bırakılmaları nedeni ile boş kalmış, sonuç olarak göç olayı Türkiye’nin en yoğun yaşandığı yöre durumuna düşülmüştür.

İl merkezi ve ilçelerimizdeki Organize sanayi bölgeleri geliştirilememiş dolayısıyla hızlı göçü durdurup yeterli istihdam seviyesine gelinememiştir.

Bu bölgeler yeşili doğası bol olan belgeler burada hayvancılığı güçlendirmeliyiz ve ben size söz veriyorum en kısa sürede buraya yani Durağan-Saraydüzü arasında bir yere en az 1500 kişilik istihdam sağlayacak şekilde et entegre tesisi kurma söz veriyorum.

Ben Cemalettin Yılmaz bunu yapabilecek güç ve kudret sahibi olarak size söz veriyorum...

İktidar partisi milletvekili olursam yapacaklarımı siz düşünün....

Sizlerin sorunlarını çok yakından biliyorum, seçim çalışmaları,tanıtım çalışmalarına start vermek için en yakın ilçe değil en uzak ilçeden başlamak istedim ve ilk önce seçim çalışma startımı Durağan'dan başlattım...

Hava muhalefetine rağmen sizleri bu salonda gördüğüm için çok mutlu oldum...

Dünyanın birçok ülkesine dolaştım her türlüsünü gördüm burası bir cennet ve mağdur bırakılmış inşallah biz burayı hareketlendireceğiz...

Gerek iş imkanı ile gerekse  turizm açısından bir cazibe merkezi haline getirmeyi taahhüt ediyorum"dedi....

Çeşitli sorulara cevap veren Cemalettin Yılmaz toplantı sonrası vatandaşlarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.Toplantıya katılan vatandaşlarımıza pasta ve meyve suyu ikramı yapıldı...

Cemalettin Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe parti binasında daha sonra da 2011 30 Mart seçimlerinde CHP Belediye Başkan Adayı olan gazeteci Mustafa Eker'i makamında ziyaret etti...

Burada projelerini yenileyen Yılmaz "Ülkemizde maalesef medyaya adeta bir baskı politikası uygulanıyor.Özgür olmayan bir medyanın bulunduğu ülkeler tamamiyle özgürlüklerini ve bağımsızlıklarını kaybetmiş,demokrasiden koparılmış demektir"dedi...

Haber: Durağan57.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ismail selçuk sarıçam 21 02 2015 23:41
allah hayırlara vesile eder inşallah.hayır sever bir kişi olduğunu daha ilk müracatımızda yardıma ihtiyacı olan arkadaşıma kol kanat germesiyle göstermiştir.allah böyle yüreği geniş daha çok insanla tanışmayı nasip eder inşallah.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33656


Tasarım:DtGaNi