Yayın Tarihi:21 02 2015 23:10(1462)


ERSOY:"Bizim İşimiz Hizmet"

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Mehmet ERSOY Sinop İl Özel İdaresi'ne makine araç gereç ihtiyaçlarının karşılanması ve özellikle köy yolları ve alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 9 Milyon TL ilave ödenek sağlandığını belirtti.. ERSOY açıklamasında ödeneğin il özel idaresi hesabına aktarıldığınıda ifade etti.


Milletvekili Mehmet Ersoy, konu ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti:



"BİZİM İŞİMİZ HİZMET.....
İL ÖZEL IDARESINE 9 MILYON....

Değerli Hemşehrilerimiz,

Il Özel Idaremizin makine araç gereç ihtiyaçlarının karşılanması ve özellikle köy yolları ve alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 9 Milyon ilave ödenek tahsis edilmiş ve Özel İdaremizin hesabına aktarılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.
Gündemimiz ne olursa olsun hizmetlerimizi takip etmeye devam edecek ve bu aylarda yaptığımız çalışmalarla 2015 yılında da İlimize her alanda ciddi kamu yatırımları yapılmasını sağlamaya çalışacağız..Destek ve katkılarından dolayı başta Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU'na, Bakanlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum..
Hizmet bizden takdir sizlerden kardeşlerim...Selam ve saygılarımla..."


Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: yakın takip 23 02 2015 05:19
sayın vekilim bu dönem seni vekil olarak görmek istiyoruz istemiyenler utansın?

7. Yorum: boyabatlı57 22 02 2015 23:24
sizin işiniz hizmet deyil sizin işinşz yaklaşan seçimkere bu vadandalun gözünü boyamak yapılan yolsuzlukları huesuzlıkkarı acığa cıkarxanıza akladınız utanmadan sıkılmadan işimşz hşzmet diyoesunuz sözde tarafsız olması gereken cumhurbaşkanı siyaset yapar gibi meydanlarda oy istiyor sözde başbakan (kukla) diyelim işinşz hizmet pkk ya bu ülkede taviz vermek işinlz s.şah türbesini ışıda teslim etmek yerlebşr ettirmk pkk daha iki hün önce dopuda deyil izmirde vatam evladını şehit ediyor erdoğann sedi cıkmıyır tytdurmuş paralel yapı şinfide yaptığı yolsuzlukları ortaya cıjarmaya calışşam fuat avni ye söz dalaşı yapıyor merak etmeyin bu halk elbet uyanacak bakalım erdoğan ve siz buna desdrk verenker nasıl hesap verceksiziz

6. Yorum: engindeniz 22 02 2015 18:50
dördüncü yorumcuya kolaz gurup yolunda rant yok demekki olsaydı yapılırdı

5. Yorum: boyabat'lı 22 02 2015 09:28
evet bayağı hizmet yaptı mesela akrabasının para etmeyen kaçak binasını belediye ye kiralatıp akrabasını zengin etti. şimdi bu akrabası nasıl olurda ben hizmet alamadım der

4. Yorum: kolazlı 22 02 2015 05:44
özel idareye ne kadar kaynak aktarılsa da köy yolları bir türlü yapılmıyor. 2. yorumcu hemşehrimiz doğru yazmış. onca köyün ulaşımını sağlayan kolaz köyleri grup yolu 12 seneden sonra 7 km. asfalt yapıldı ama o kadar uyduruk oldu ki yoldan toz kalkıyor, sıçrayan çakıllardan arabalar zarar görüyor. lütfen bir eski asfalta bir de yeni asfalta bakın farkı göreceksiniz. kalan bölümün asfaltı da artık ne zaman yapılır allah bilir.

3. Yorum: vatandaş 22 02 2015 04:47
dürüstlüğünden şahsiyetinden asla taviz vermeden 3.5 sene gibi kısa zamanda yaşar topçudan sonra en büyük hizmeti yapan sinop un vekili mehmet ersoy beye sonsuz teşekürler.şimdiden seçim çalışmalarına başladık başkanım hizmete devam türkiyenin en mutlu ili sinop sa yapacak bir şey yok sizle yola devam.

2. Yorum: köy yolları... 22 02 2015 03:58
eeeee genel seçimler yaklaşıyor! tabii ki oy lazım değil mi? kırsal kesimdeki seçmenlerin oylarını bir şekilde almak lazım! ne diyecekler seçmenlere; köyünüze yol yapacağız! su getireceğiz! fakat ne yazık ki yıllarca hep aynı nakarat! yol ve su! seçimler yaklaşırken bir greyder yollarda bir defa şöyle bir gelir gider! şöyle çakıl taşlı kum serilir! yapılırsa dandik bir asfalt! yağmurlar yağar, seller oluşur, karlar yağar toprak gevşer heyelan olur! yollar sizlere ömür! bekle gelecek seçimleri! köyde su yoksa su boruları gelir, bir tarafa yığılır. sonra bir fısıltı ile bakın , oy varsa suda var! yoksa nay nay nom... 2-3 yılda saraylar, köşkler, villalar yapılıyor da, 13 yıldır bizim bu yollarımız neden bir türlü yapılamıyor? artık sormak zamanı değil mi?

1. Yorum: yazık 22 02 2015 03:31
ne hizmeti ay 30 aylık 20 bin tl maaş emekli 800 tl maaş


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

397953


Tasarım:DtGaNi