Yayın Tarihi:23 02 2015 22:36(1411)

ERSOY: "Çocuklarımız Herşeyin En İyisine Layık"


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca bakım ve koruma altında bulunan çocukların koğuş sisteminden, ev tipi model uygulanmasına geçiş olan Sevgi Evleri projesinin Sinop'taki  binalarının yapımın tamamlandığı öğrenildi. 


Ailesinin yanında bakılamayan çocuklara yönelik Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürtülen proje ile; koğuş sisteminden ev ortamına geçilerek çocuklarda temel güven duygusu,tutarlı davranış özelliği  ve  olası kişilik ve davranış bozuklukları gibi konularda çocuklara daha iyi bir yaşam standardının sağlanması amaçlanıyor..



ERSOY: 'Çocuklarımız herşeyin en güzeline layık...'

Sosyal paylaşım sitesinden sevgi evleri kompleksinin binalarının tamamlandığı ifade eden  TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY

"Çocuklarımız herşeyin en güzeline layık.Yapımı tamamlanan Çocuk Evleri Sitesi (Sevgi Evleri) Sinop'umuza hayırlı olsun... dedi.


Milletvekili Mehmet ERSOY ayrıca paylaşımında yapımı tamamlanan proje binalarının son halini kamuoyu ile paylaştı.


60 çocuğun bu evlerde kalması projelendirildi


Bostancılı köyü mevkiinde (Havaalanı Yanı) yapımı tamamlanan sevgi evleri kompleksi bir idari bina ve 6 ev olmak üzere toplam 7 bağımsız binadan oluşuyor, komplekste 60 çocuğun kalması planlanıyor..






Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: analiz 24 02 2015 19:14
mhp nin sinopta yetiştirdiği idol olmuş iki isim var ister sevin ister sevmeyin sahilde emin kuru boyabat ve duragan saraydüzü civarında hasan kara 3 isimde hasan kara destekli mustafa kökçü ve hüseyin maviş tir.ak partinin birinci sıra adayı boyabatlı oluyor genelde mhp bu seçimde 1 sırayı sinoplu emin kuruya verip sahil milliyetçiliği ile oyları tutarsa boyabat ve diğer ilçeleri hasan kara ve onun desteklediği boyabatlı isimlerden biri olursa ve tabanda ve tavanda birleşip ekip çalışması yapılırsa sinopta milletvekili çıkarma şansı var.yoksa gerisi boş hayaller.tüm sinopta yaşayan mhp ve sevenlerine bu analizi degerlendirmeleri dileğiyle.saygılarımla

2. Yorum: secmen 24 02 2015 03:34
iyi güzel bunlar hep secime yakınmı düşünülüyor vekil beyler bide varsa yoksa sinop ilinden yapılıyor reklamlar boyabat cocukları herşeyın en iyisine layık degilmi onu anlamadım saygılar

1. Yorum: sevgi... 24 02 2015 01:39
bir çocuğun sevgi ile büyüyebileceği tek yer ailesidir! gerisi korumadır, kollamadır, barındırmadır!
ailelerin parçalanmasında birinci etkin olan neden ekonomik sıkıntıdır! bunun devamı nedir? açlık,yokluk yoksulluk! ve aile içi huzursuzluklar!
bir kaç yüz lira fazla vererek çocuk sayılarını artırmak istemleri ne kadar doğrudur? siyasal iktidarların öncelikli görevleri, sosyal devlet anlayışı içinde ailelerin ekonomik sıkıntılarına çare bulmaktır!
akşam, bir sofra etrafında toplanmış, çorbalarını hep beraber neşe içinde içen bir çocuğa, en lüxs ortamlarda yaşam imkanı sunsanız, o ortamda mutlu olamaz! çünkü o ortamda sevgi sadece görünür dedir! fakat aile içinde gönüldendir! yürektendir!
siyasal iktidarlar çocukları çok seviyorlarsa önce ailelerin ekonomik sıkıntılarına çare bulmalıdırlar! sevgi adını binalar için değil, aile kavramı için kullanılması daha güzel olurdu diyelim mi!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

52393


Tasarım:DtGaNi