Yayın Tarihi:24 02 2015 04:54(3428)

Mustafa Meftun ÇAĞLAR Sahaya İndi

MHP 25. Dönem Sinop Milletvekili Aday Adayı Mustafa Meftun ÇAĞLAR seçim çalışması için sahada.

MHP Boyabat İlçe Başkanı Erdal ERTEKİN ile birlikte ziyaret turuna çıkan ÇAĞLAR, ziyaretlerine Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin GÜNEY ile başladı. Kaymakam GÜNEY, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerinin ülkemiz ve Boyabat için hayırlı olmasını temenni ederek ÇAĞLAR' a başarılar diledi.

ÇAĞLAR' ın bir sonraki durağı 18 yıl önce Fen İşleri Müdürü olarak görev yaptığı Boyabat Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI' nın ilçe dışında bulunması sebebi ile ziyaretlerine Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman YEĞİN ile başlayan ÇAĞLAR, daha sonra sırası ile Belediye personeli ile kuçaklaşarak hasret giderdi. ÇAĞLAR yapmış olduğu açıklamada "18 yıl önce Fen İşleri Müdürü iken ayrıldığım Boyabat Belediye'sine Milletvekili aday adayı olarak geldim, kendi insanım, kendi evim olarak gördüğüm Belediye personelinin dua ve destekleri için buradayım, İnşallah hakkımızda ne hayırlı ise Allah (C.C) bize onu nasip etsin" dedi.

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: gönüldaş 26 02 2015 18:21
meftun bey eğitimi , bilgisi ve kalitesi ile gerçekten o makama fazlası ile layık bir arkadaşımızdır. emin kuru tartışılamaz birisidir ülkücü camia içinde. gönlümde olan emin bey'in ıstanbul'dan aday olmasıdır. ıkisinin aynı yerden aday olması ve çıkarılacak vekil sayısı açısından bakıldığında bu iki kaliteli adaydan birisinin dışarıda kalmış olması demek olduğundan yazıktır.

10. Yorum: ilkdefa 25 02 2015 07:16
ilk defa bir genel seçimde oyumu mhp'ye vereceğim.gerek ülkemizin durumundan ötürü gerek sayın meftun bey'in samimiyetine,tahsilatına ve referansına dayanaak verdiğim karar inşallah hayırlı olur...

9. Yorum: boyabatlı 25 02 2015 05:11
hayırlı olsun zaman birlik beraberlik zamanı

8. Yorum: mustafa meftun çağlar 25 02 2015 02:14
sayın hüseyin ceylan başta olmak üzere tüm belediye personeli beni bağrına basmış ve ev sahipliği hususunda üzerlerine düşeni layıkı ile yerine getirmişlerdir. boyabat belediyesi babamın belediye başkanlığı benimse fen işleri müdürü olarak görev yaptığım bizler için çok istisna yeri olan bir kurumdur. bizlere oy versin yada vermesin bu güne kadar tüm belediye çalışanları sevgi ve saygılarını her dönem göstermişlerdir. çok iyi niyetli yapılan ve kardeşlerin buluştuğu bir ziyarette şekillere takılarak kimsenin kalbini kırmaya gerek yoktur. bu vesile ile tüm belediye çalışanlarına tekraren sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

7. Yorum: 2.yorumcuya. 25 02 2015 01:40
bende belediyede çalışyorum.biliyorsun kim gelirse gelsin saygıdan ayağa kalkarız,çünkü gelen misafirdir.bende-bizlerde
meftun beye ve erdal beyle tokalaştık.dediğniz kişide,belediyemizde geçici görevle başka kurumdan 6 ay süreli gelen sıradan bir memur olup,olağanüstü bir versiyon segilememiştir.bilginize.

6. Yorum: analize cevap verene 25 02 2015 00:59
kardeşi emin kuru ve hasan kara olmak kolay değil,sinop boyabat ilçelerinde ülkücü mhp li varsa bu iki abilerimizin emeği vardır.sinopa ülkücülerin girmesini saglayan o yiğit emin kurudur.bir olup mhp li kardeşlerim desteklemezse kim olursa olsun tek başına herkes hiştir.boyabatlı insanlar bireysel toplumsal değiller adaylıgında zerre kadar desteklemediler insanlarda ahde vefa kalmadı varsa son on yılda onlar gibi ekol insanımız varsa söyleyin onlar aday olsunlar yok kardeşim keşke olsa bu iş vizyon meselesi misyon meselesi karizma meselesi

5. Yorum: boyabatlı ist 24 02 2015 22:09
hayırlı olsun . adaşıma.

4. Yorum: analize 24 02 2015 20:57
analiz rumuzlu kişi dediğin kişiler konusunda haklısın idöl oldular.ancak en az üçer defada seçimde kaybettiler.artık yeni bir şeyler söylemek lazım ve yeni isimlerle çıkmak lazım.o yüzden mhp liler olarak hepimiz mustafa meftun çağlar etrafında birleşmeliyiz.temiz yetişmiş kaliteli ve insanlara kolay ulaşacağımız pırıl pırıl bir insan.o idöl abilerimizde buyusunlar desteklesinler.

3. Yorum: analiz 24 02 2015 19:01
mhp nin sinopta yetiştirdiği idol olmuş iki isim var ister sevin ister sevmeyin sahilde emin kuru boyabat ve duragan saraydüzü civarında hasan kara 3 isimde hasan kara destekli mustafa kökçü ve hüseyin maviş tir.ak partinin birinci sıra adayı boyabatlı oluyor genelde mhp bu seçimde 1 sırayı sinoplu emin kuruya verip sahil milliyetçiliği ile oyları tutarsa boyabat ve diğer ilçeleri hasan kara ve onun desteklediği boyabatlı isimlerden biri olursa ve tabanda ve tavanda birleşip ekip çalışması yapılırsa sinopta milletvekili çıkarma şansı var.yoksa gerisi boş hayaller.tüm sinopta yaşayan mhp ve sevenlerine bu analizi degerlendirmeleri dileğiyle.saygılarımla

2. Yorum: fıratımız.. 24 02 2015 17:00
milletvekili adayımız sayın mustafa meftun çağlar beyefendiyi belediye ziyaretinde büyük bir tevazu ile ayakta ve önünü ilikleyerek karşılayan sayın hüseyin ceylan beyefendiye teşekkür eder, ilgi ve alakasından dolayı müteşekkir kaldığımızı bildirmeyi kendimize borç biliriz.

1. Yorum: koray 24 02 2015 08:12
bakarız belki oy veririm belki vermem çok zor bir durum be ya


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

87409


Tasarım:DtGaNi