Yayın Tarihi:24 02 2015 05:37(2407)

Süleyman Şah Türbesi'nin Taşınması Sosyal Medyanın Diline Düştü

Dün gece yarısından sonra Suriye sınırları içinde bulnan Süleyman Şah Türbesi’nin TSK tarafından taşınması sosyal medyanın diline düştü.

Facebook'ta Paylaş
14. Yorum: yorum 25 02 2015 18:44
abdulhamidi indiren ittihatclar,enver-talat-cemal paşa,jön türklrle 9 mil.km topraklrmız düşüyor 1 mil.km ye.haim naum.filistinden toprak isteyince abdulhamitin kovdğu adam hemşehrimiz sinop mebusu dr rıza nurun anılarnda "yahudi sırnaşklığı ile yanaştı,yakasnı bırakmyor.şimdi odasındanda çıkmıyor.ismet bunu müşavir tâyin etti"okuyabilirsiniz,musul kerkükün nasıl masada kaybedldiğini.rıza nura itibar etmezseniz hemşerimiz dr ahmet şimşirgile müracat edebilirsinz.yunanlıları ege de denize döküyoruz burnumuzun dibindeki adaları bırkıyoruz.bazıları kıbrıstaki askrmize işgalci diyrdu şimdide esadın sözcüleri kılıçdarğlu ve loğoğlu "türkiynin yaptığı suriye ye saldırıdır" diyor.doğuda hakimeyetmiz kalmadı diye veryansın eden mhp tıpkı şah fırat da olduğu gibi hdp-chp ile mecliste iç güvenlik yasasında aynı yolda olmaları çok düşündürücü.bunlar yakında rte gitsin diye amarikadaki hocaları ile şah türbesine çaput bağlamaya gidrler

13. Yorum: hasan hanefioğlu 25 02 2015 09:33
taşıdı niye taşıdı!!! taşımadı niye taşımadı !! anlıyacağınız çarşı her şeye karşı. ( orta çarşı değil :))

12. Yorum: boyabatlı 25 02 2015 06:24
bu yorumları rahatça yapanlar konuşanlar anca bizim devletimizde çıkar zorlarına gidiyor se nin toprağındı madem kaç defa gidip ziyaret ettin konuşması bedava ama muhalefet te icraat yok anca 4 yıl istiyor oda 4 dk devleti satmak batırmak için . vatanı kim sattı satmak için uğraşanlar pazarlık yapmaya çalışıyor 4 yıl istiyor.

11. Yorum: istanbuldan 25 02 2015 00:40
sayın değerli yorumcular burada hükümete yükleniyorsunuz.işid, pkk, kobani üçgeninde türkiyeyi savaşa sürüklemeye çalışan dış güçler deyilmi. ismet inenü deyilmi ülkeyi 2.dünya savaşına sokmayıp, çocukları babasız bırakmadım diyen, ülkenin topraklarını, gerçek değerlerini lozan antlaşmasında masa başında satan kimdir soruyorum oysaki bu hükümet taprak satmadı,kaçmadı sadece aynı ülke içinde yer değiştirdi.

10. Yorum: şahfırat2ye 24 02 2015 23:46
ya nasıl bir kafa yapınız var.sonuç ne ordan tası tarağı topladık kaçtık.keşke o vatan toprağı bizde kalsaydıda sandukası örtüsüz camları kırık olsaydı.şimdi ise patlacılarla havaya uçurdular.birde türkiyede muhalefetten tek kişi ordan çıklaım savaş etmeyelim demedi.suriyenin içişlerine bu kadar karışmayalım anlamsız savaşa girmeyelim dedi.o kadar karıştıkta ne oldu.ppk/pyd din gölgesine sığınır konuma düşürdüler ilk defa türk askeri 94 yıl sonra geri çekildi tahliye edildi.siizn o iki koyunu güdemez dedikleriniz kıbrısı fethetti.evet haklısınız onlar iki koyun güdemiyorlardı sizinkiler milyonlarca koyunu güdüyor durum ortada.konsolosluk ırak toprağı idi türbe ise vatan toprağı konsolosluktakiler sivil türbedekiler askerdi.bunu ayıramıyormusunuz.aklınız
mı kıt yoksa öyle görünmek mi hoşunuza gidiyor.

9. Yorum: şah fırat-2 24 02 2015 22:11
imdi musulda neden önceden konsolosluk boşaltılmadı diyen,şah türbesinden dolayı türkiye savaşa girecek diye ellerinde savaşa hayır pankartları ile yürüyenlerin partisinin genel müdürü kılıçdaroğlu bakın suriyede çocukları varil bombalarıyla katleden esadın haber ajansına nasıl manşet olmuş."suriye topraklarına yönelik bariz saldırısını türkiye için utanç vericidir"klavye vatanseverlerinin yukarıdaki örneklerden görüleceği üzre bu operasyon için çirkin alay edici usluplar kullanananlar,örneğin cumhuriyet gazetesinin yeni genel müdürü can dündar gibi amarikanın ırakta diktiği bayrakla bu operasyonda dikilen bayrağı yan yana koyup arasında benzerlik kurması yüce türk milletine ve bir zamanlar asakir-i mansure-i muhammediye diye anılan ordumza karşı yapılın bir hainliktir.

8. Yorum: şah fırat-1 24 02 2015 22:05
1925 yılında çıkartılan “tekke ve zaviyeler ile türbelerin seddine ve türbedarlar men ve ilgasına dair kanunla bütün türbeler kapatılırken süleyman şah türbesinin imamlık ve hademei hayrat kadrosundan abdullah efendinin kadrosunun iptaline karar verir.çünki o günki chp osmanlı ile birlikte,selçukluyuda içine alacak şekilde islam tarihi,kültürü, medeniyeti,mirası bütünü ile reddedilmektedir.1924-193
8 suriyede sürgün yaşayan refik halit karay “bir içim su” isimli eserinde,suriyede yaşadığı yıllarda ziyaret ettiği şah türbesinin halini şu ifadelerle anlatır.“örtüsüz sanduka,kırık cam,yıkık kapı,etrafta kuş gübreleri, toz toprak içinde,terk edilmiş,kimsenin uğramadığı,korumasız metruk bir yer”.taki 2005 yılında rte tarafından türbe bugünki şeklini almış ve ziyarete açılmıştır.

7. Yorum: boyabatlıya 24 02 2015 21:48
musul olayı ile burası farklı.musul ve kerkük şimdi sizin dostunuz kankanız olanların dedeleri olan seyit rıza ve şeyh sait isyanı yüzünden gitti.iyi düşünün. 1 ve 3 nolu yorumcu size göre vatan toprağı namusmudur değilmidir.son 15 yıl zihniyeti var sizde herşeyi para ile ölçüyorsunuz.namusun vatan toprağının değeri olurmu.önceki yer değişmeler barajdan zara görmesin diye anlaşmalarla ve açıkca yapıldı.bu sefer tası tarağı toplayıp askerle beraber tahliye edildi.yer değişme yok pkk/pyd nin hakim olduğu sahaya düzmece hafriyat yapıldı.sizin asker şehid mantığınıza göre istiklal savaşıda yapılmasaydı demek gibi.çanakkalede kocatepede o kadar şehide gerek yoktu yani.belkide abd ingiliz mandası altında daha zengin ülke olurduk öylemi.asker neden vardır 800 bin kişilik ordu niye beslenir.o maddiyatçı materyalist menfaatçi kıt aklınızla bunlara biraz kafa yorun.yazık ya üülke insanı ne hale gelmiş

6. Yorum: yorumcu 24 02 2015 19:49
yazıklar olsun vatanı satanlara satanlara alkış tutanlara da ve vatan için mücadele eden vatan için çalışan insanları kendi menfaatlari için vatan haini gösterenlere de. bu ülkenin 15 yıl önceki halide şu an ki halide ortada herkesin insafına ............

5. Yorum: vedat 24 02 2015 18:20
bunu bir başarı gibi gösteren, hükümetimizi zor durumda bırakmak için askerlerimizi kaçıracaklardı, secimde akp tehlikeye girecekti diyen (herşey akp nin varlığını korumak adına), gazete manşetleri ile bunu zafermiş gibi yutturmaya çalışanlar gün gelecek hesabını verecek. bugün siz!!! koltuk için, menfaat için bu olan biteni destekliyorsunuz ya. işte bundan yıllar sonra utanacaksınız. en başta eşinize, çocugunuza karşı mahçup olacaksınız. şiddetle bu zihniyeti kınıyorum. acizlik içerisinde olduğumuz bu durumdan utanıyorum.

4. Yorum: boyabatlı 24 02 2015 18:15
omurgasızlar daha düne kadar işidin rehin aldığı kişiler neden erken tahliye edilmedi diye yırtınıyordu
bugün böyle
musulu
kerküğü
12 adayı verdim gitti diye düşmana satanlar baş tacı
ülkenin kaosa girmesine müsade etmeyenlere vur kırbacı
amerikadan,ingiltereden,i
srailden kumanda edilen kafalar bu kadar işte

3. Yorum: mustafa kara 24 02 2015 16:44
allah"ta sizi güldürsün.

2. Yorum: haha 24 02 2015 06:11
kanla alınan toprağı hibe ediyoruzya bu şehitlerin kemikleri sızlıyordur yazıklar olsun

1. Yorum: boyabat'lı 24 02 2015 06:10
bizim türklerin mizah anlayışına hayranım.helal olsun türk gençliği. helal olsun akp karşıtı gençlere


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234702


Tasarım:DtGaNi