Yayın Tarihi:26 02 2015 17:15(2081)



Ensar Vakfı yardımları yola çıktı

Boyabat Ensar Vakfından Basın Açıklaması

Ensar Vakfı Boyabat Şubesi olarak savaş mağduru Suriye’lilere yönelik ilçemizde düzenlemiş olduğumuz insani yardım kampanyasında toplanan yardımları Allah’ın izniyle bu gün yola çıkarıyoruz. Bu güne kadar bu anlamda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Boyabat’ın güzide insanlarına teşekkürü bir borç bilir, Suriye savaşında mağdur olan tüm insanlar adına şükranlarımızı sunarız.

İlçemizin duyarlı insanları, çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize kayıtsız kalmadı. Hamdolsun, Boyabat; Türkmen, Arap, Kürt, Nusayri demeden hiçbir dini ve etnik ayrım yapmadan Suriye’li kardeşlerimize Ensar oldu. Sivil halkın yaşadığı bu drama tüm Dünya sessiz kalsa da Boyabat’ımız sessiz kalmadı. Battaniye, gıda, bebek bezi, bebek maması ve kıyafet gibi öncelikli ihtiyaçları giderecek Boyabat’a yakışacak ölçüde bir yardım malzemesi yola çıkmaya hazır. Şimdi yolumuz Suriye. Kısa süre içerisinde yardımları bölgeye ulaştırmayı hedefliyoruz.
Desteklerinden dolayı Boyabat İlçe Kaymakamımıza, Boyabat Belediye Başkanımıza, Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Boyabat İlçe Müftümüze, desteklerini esirgemeyen tüm kurumlarımıza, esnaflarımıza ve sorumluluğu en başından itibaren sahiplenen tüm halkımıza teşekkür ederiz. Allah, kampanyamızın hayırlı bir şekilde serencam etmesini, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını ve kardeşlerimizin istifadesine sunulmasını nasip eylesin. Amin…



Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: başer'e 06 03 2015 14:55
beşar yardımlar senin halkına gidiyor. plakaya takılma.

2. Yorum: başer 27 02 2015 17:34
bir detay dikkatimi çekti. vakfın topladığı yardımlar neden resmi plakalı bir araçla yollanıyor? ensar vakfı devletin mi? yoksa yandaş vakıf ve yandaş olmayan vakıf ayrımı mı var? lösemili çocuklar vakfının hastanesine ruhsat vermeyen devlet (çünkü vakıf cumhuriyetçi) ensar vakfı için nakliyecilik bile yapıyor.

1. Yorum: jonturk 26 02 2015 17:29
maşallah başkan hiçbir reklam fırsatını kaçırmıyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386970


Tasarım:DtGaNi