Yayın Tarihi:27 02 2015 19:27(3818)

Boyabat'ta Sadece
İki Köyün Derneği mi Var?

Boyabat Belediyesi'ne ait Düğün Salonu deprem tehlikesi nedeniyle kapatılınca, salonda bulunan ve Boyabat Belediyesi'ne ait sandalyelerin bir kısmı iki köy derneğine verildi. Bu nedenle soruyoruz Boyabat'ta sadece iki köyün derneği mi var?

Boyabat Belediyesi önce Darıözü Köyü Derneği'ne, daha sonra ise Bayamca Köyü Derneği'ne, Boyabat Belediyesi Düğün Salonu'na ait sandalyelerin bir kısmını verdi. Darıözü Derneği'ne verilen sandalyelerin metal aksamlarının daha sonra nedendir bilemiyoruz siyaha boyandığını öğrendik.

Boyabat'ta şimdi ismini saymayacağız, daha bir sürü köy derneği varken, neden sadece bu iki köy derneğine sandalye verildi?

Yalnız burada bir şeyi hatırlatalım, Boyabat Belediyesi bu sandalyeleri para ile sattıysa ortada bir mesele yok, ama parasız verildiyse, bu sandalyelerden diğer derneklere de istemeleri halinde verilmelidir.

Ancak burada diğer bir sorun daha ortaya çıkıyor, özellikle Ramazan Ayı'nda mahalle iftarlarında bu sandalyelerin kullanıldığını ve hatta yetmediği için takviye edildiğini görüyoruz. Bu sefer de şu soru aklıma geliyor, madem bu sandalyeler lazım oluyor, o zaman niçin bu iki köy derneğine verildi?

Soru çok ama, şimdilik bu kadarı yeter.

Eski Düğün Salonu

Ramazan Ayı'nda Yapılan Mahalle İftarları

Bayamca Köyü Derneği

Darıözü Köyü Derneği

Facebook'ta Paylaş
18. Yorum: ince ayar 01 03 2015 04:20
burada bazı yorumcuların belediyede vuku olan,ama doğrudur-yanliştır bilemiyoruz yerli-yersiz,konulara olumsuz yaklaşımları dedikodulara ışık tutmaktır.sn başkanın, özellikle istiraham ediyorum lütfen,...nin sesini azaltınız,geçici görev süreleri dolanlar gitmeliler.kısacası herkesimin dilinde olan;zabıtanın çokluğu,yardımcınızın vatandaşı .................,.........................,sandalyeleri paylaşanlar,......................gözden geçirilmesi.saygılar.bir grup ak gençler.daralmazsak söylemezdik.!

17. Yorum: fısıltı derken! 01 03 2015 03:48
arkadaşlar,seçim biteli 11 ay oldu,fakat;şefik başkan makama oturduğu andan itibaren çöp sorunu,imar sorunu,11 katlı binalar,uçak,istimlak edilen yerler,başkanın şehir dışına sık çıkması,geçici gelen memurlar,görevden alınan memurlar,sandalye ve müfettiş derken işler arapsaçına dönüştürülmüşki hedef kitlelere kapı aralığı bırakılmıştır.projelere geçilmemeside ayrıca sıkıntıdır.dolasıyla belediye kurumuna-başkana olumsuzlukları yaşatan kişiler-unsurlar tekrar gözden geçirilmelidir.sevgili başkanımız herşeyin üstesinden geleceğini biliyorum.

16. Yorum: siz adam olmazsiniz 01 03 2015 03:31
ne kadar boskonusan ne kadar gereksiz insan varsa hepsi toplanmış yalan yanlış konusuyorlar

15. Yorum: nazım 28 02 2015 23:41
bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak!
yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak!
bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak,
atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak...

yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,
doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!

14. Yorum: hamamcılar sizi 28 02 2015 08:45
makam aracı ile flaşörleri yakıp havza'ya eşi dostu toplayıp hamam sefaaı yapmak nasıl oluyo güzel mi?

13. Yorum: ah ahhh 28 02 2015 08:44
belediyenin aracı ile sinop dsi de denize giren arkadaşlar sizide yazayımmı ? siyah plaka araçla pazar günü dsi ye git denize gir,sonra dön gel boyabata saf saf

12. Yorum: hüseyin cömert 28 02 2015 06:11
şefik başkan ve yandaşları....hakkımda binlerce defa iftira etseniz binlerce defa dava açsanız da peşinizi bırakmayacağım.kim iftira ediyorsa inşallah kan kusar inşallah allahından bulur.iftiralarla beni susturacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.benim adım hüseyin cömert.sen hancı iken bende yolcu iken seninle daha çok karşı karşıya geliriz.seni adım adım takip ediyorum.sakın ola hanımının hastane parasında yanlışlık yapma.o sandalyeler kamunun sen babanın malında cömertlik yap..sonra o memurlarına söyle bu konu için(sandalyeler için) sağa sola telefon açıp durmasın.bu resimleri çeken benim.sorunu olan cesareti varsa beni arasın.ilk müffettiş geldi.ikinciside yakında gelecek.darısı üçüncü müffettişe,tabiki görevinin başında kalabilirsen.panayırda kebab yemesi güzeldi ama hesabını vermesi biraz zor olacak.şimdilik hoşça kal

11. Yorum: evet 28 02 2015 05:45
8 nolu yoruma ek belediyenin makam arabasıyla kaynanasını bir sokak üsteki altın gününe taşıtan başkanıda ekleyelim eksik kalmasın...

10. Yorum: boyabatlı 28 02 2015 04:54
ua belediye de kimkşme dum duma şefik şehir turları yurtdılı gezilerinden boyabat ta durduğumu var ye kürküm ye haram olsun

9. Yorum: boyabatlı 28 02 2015 04:24
hakkımmı helal etmıyorum hıc bırıne allaha havale edıyorum...

8. Yorum: k a d e r i ş t e 28 02 2015 03:59
sandalye neki.zamanında evini yaptıranlar,bahçesini düzenletenler,resmi araçla kastamonuya kurtlar vadisinin yeni filmini seyretmeye gidenler,samsuna tişort almaya gidenlermi dersiniz?kozkule köyü şenliklerine belediyenin araçları,arazözleri gün boyunca bekletenmi dersiniz?eee bu kişiler şuandada şefik beyin hemen yanıbaşında!......................durum böyle iken şefik bey nasıl başarı olsun?

7. Yorum: evet 28 02 2015 03:47
5 nolu yorumcu size sonuna kadar katılıyorum yalnız bir eksik var biraz kadrolu eleman alınmalı mevcut elemanlar yetişemiyor bu kadar yolsuzluğu kapatmaya yorum yazılacak telefon açılıp yolsuzluğu dile getirene küfür edilecek zor kardeşim işleri bu adamlarada yazık hangi işe yetişsinler değilmi ama...

6. Yorum: t a n g o c u l a r 28 02 2015 03:38
arkadaşlar,niye yoruluyorsunuz?sandalyeyi
verenlerde-alanlarda-yetk
iliside,her iki köyün dernek başkanlarıda belediyede az-çok yetkililer.darıözün dernek başkanı k.t.belediye icra me.diğeri ise,başka kurumdan belediyeye geçici görevle getirilen v.g.imiş.hayırlı vazifeler.

5. Yorum: boyabat gazetesi 28 02 2015 00:34
sayın gazete yöneticileri. neden her işe burnunuzu sokuyorsunuz. bakın ne güzel şefik bey ve tayfası düzeni kurmuşlar dört bir taraftan yiyorlar belediyeyi ama siz engel oluyorsunuz. çıkarmayın kardeşim sesinizi adamların düzenini bozmayın . bak mükemmel başkan ve şahane ekibi ne güzel çalışıyor.

4. Yorum: boyabat lı 27 02 2015 23:35
darıözü başkanı faceden paylaşımlar yapmaktan sandalye almaya vakit bulabildimi ?

3. Yorum: köylü 27 02 2015 22:59
ağzını açana değil. gözünü açana.

2. Yorum: ali gül 27 02 2015 21:40
orası şevkonun çifliği kimse hesap soramaz?aksi halde şevko gereğini yapar.bu malzemelerin herhanği bir şekilde bir yere bahışında şayet belediyenin yetkili kurumlarından izin alınmadıysa şevko suç işlemiş durumuna düşer.

1. Yorum: vah vah 27 02 2015 19:49
bizim köye de lazım ne bu ya kime ne için peşkeş çekildi devletin malı öyle parti amaçlı nasıl kullanılır hesap ver belediye .gerçi bunların içinde var satmak özelleştirmek vah ki ne vah:)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

399490


Tasarım:DtGaNi