Yayın Tarihi:28 02 2015 06:14(1692)

Merhum Erbakan'ın Ölüm Yıldönümü

Boyabat Saadet Partisi İlçe Başkanlığı, merhum Necmettin Erbakan’ın 4.ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Saadet Partisi Boyabat İlçe Teşkilatı Adına Hamdi Tekin'in Basın Açıklaması;

Türk siyasetinin unutulmaz simalarından, Milli Görüş Camiası'nın efsanevi lideri, Saadet Partimizin Genel Başkanı Muhterem Profesör Dr. Necmettin ERBAKAN'ın 4.ncü ölüm yıldönümü nedeniyle tüm milletimiz ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Yolun yolumuz, Davan Davamızdır HOCAM

Mekanın Cennet Olsun

Seni seviyoruz Savunan Adam

SAADET PARTİSİ
Boyabat İlçe Başkanlığı

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: geldeyazma 2 02 03 2015 17:20
fakat ne hazindir ki 27 şubat cuma günü ankara'da yapılan bir anma proğramında bir tek ak parti milletvekili yoktu. bugün ak partiden aday olan bir vekil adayının seçilme şansı yüzde yüze yakın ise,o mecliste koltuklarını çok sevdikleri milletvekilliğine peşpeşe halk tarafından seçilebiliyorlarsa, bugün ak parti ile türkiye bir değişim ve dönüşüm yaşıyorsa, bu kesin erbakan sayesindedir. bunu ak partiye kendi ikbali için gelmiş kadrolar anlayamaz ve onların anma proğramında olmamaları mazur görülebilir. fakat milli görüşten gelen kadroların artık o geçmişle bağlarını bıçak gibi kesmeleri, bir vekilin dahi orada olmaması nasıl izah edilebilir?

3. Yorum: geldeyazma 02 03 2015 17:08
erbakan ve o'nun 1969'da "milli nizam partisi"ni kurarak başlattığı, ömrünce mücadelesini verdiği milli görüş davası olmasaydı ak parti ve ak parti ile bugün yakalanan konjonktür asla olmazdı. bir sosyolog ya da herhangi bir bilim adamı konuyu bu doğrultuda araştırsın kesin hüküm olarak bu sonuç çıkar.hatti araştırmaya dahi gerek olmadan kılavuz istemeyen görünen köy gibi aşikâr bir konu.sadece ak partinin yakaladığı gücü menfaatleri için ranta dönüştürmek isteyen ve kendileri bu görüşün öncesinde milli görüşçü kadrolarla hiç bağdaşmamış, hiç aynı havayı teneffüs etmemiş ama bugün partinin esas sahibi gibi davrananların anlaması için.(gerçi anlasalar da anlamamazlıktan gelirler)

2. Yorum: saadeteli 01 03 2015 07:09
mekanın cennet olsun hocam seni gerçekten çok özledik ve asla ama asla unutmadık unatmucazda bize bıraktığın davamızı ne pahasına olursa olursun devam ettircez

1. Yorum: vatandaş 01 03 2015 06:49
allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun hocam


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

365702


Tasarım:DtGaNi