Yayın Tarihi:01 03 2015 22:11(1593)

28 Şubat'ı Unutmadık!

Millet iradesini ortadan kaldırmak isteyen 28 Şubat’ı unutmadık.

Milli irade hırsızlarını,

Beşli çeteleri,

Genelkurmay brifinglerini,

Siyasallaşmış yargı mensuplarını,

Kaleminden nefret saçan darbe sevicileri unutmadık!

Üniversite kapılarında bekleyen gözü yaşlı kardeşlerimizi,

Yolu kesilen imam hatiplileri,

Fişlemeleri unutmadık!

Biz 28 Şubat’ı Unutmadık!

BİR DAHA 28 ŞUBATLAR OLMASIN DİYE; 7 Haziran’da “Yeni Türkiye” ve “Yeni Anayasa” için milletle beraber daha büyük bir iktidara yürümeye kararlıyız.

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: yazık ülkeye 04 03 2015 04:57
sizlerden ne gördük asker ülkemizi her zaman korur

10. Yorum: nevzat tandoğan 03 03 2015 06:13
bu yazı alenen türk silahlı kuvvetlerine yapılan bir suçlama yazıdır.bu yazıyı kaleme alanlar rüzgar tersine eserken ortadan bir anda kaybolacaktır.geçmişte olduğu gibi, bakmayın bu kibirlerine, bakmayın kaf dağındaki burunlarına siz bunların...
rüzgar bu, ne yapacağı hiç belli olmaz.biz o rüzgarı bekliyoruz işte.tsk'yı cemaat ile beraber yabancı devletlere ve k*rdistan hayali kuran terör örgütüne payende edenler gün gelecek şerefli hukukçularla donatılmış bir yüce divanda yargılanacaktır.
saygılarımla... nevzat tandoğan

9. Yorum: olyar 03 03 2015 04:27
gülüşü bile sahte.

8. Yorum: omer 02 03 2015 19:11
nazim akp denen boluculerle isbirligi icindeki oariye iltihak etmekle ne kadar durust bir insan oldugunu kanitlamistir tipki eski genel baskani suleyman soylu gibi. kendisine sormak lazi 17-25 aralik unutulacak mi? birde o kadar durust ise mert ise bu konuda bildik paralele siginmadan gercegi aciklayabilecek mi?

7. Yorum: koray 02 03 2015 09:16
sıktı anlattıkların bunları zaten biliyor millet hikaye anlatmayalım

6. Yorum: hüseyin cömert 02 03 2015 05:24
temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp öne koymak sözü herhalde sizler için söylenmiş herhalde.sayın maviş şöyle etrafında pervane olanlara bir bak.eğer o kişiler hakkında bilgi almak istiyorsan yardımcı olabilirim.o da sizin hatırınız için falan değil vatan için...

5. Yorum: cancan 02 03 2015 05:22
ooo, nihayet sayın nazım maviş'imizde gazeteye teşrif ettiler.bu zamana kadar nerelerdeydi acaba. yoksa seçim falan mı var anlamadım ki. aklıma hemen , bir zamanlar belediye başkan adayı olan ve her ölüye gazeteden başsağlığı dileyen hüseyin maviş geldi. şimdi nerelerde acaba. yoksa artık ölen falan mı yok. ya da sanırım soyisim soy isime çekiyor. saygılarımla.. cancan..

4. Yorum: yeni şubatlar( saadetli ... 02 03 2015 05:02
. 28 şubat sizin zihniyetinizi iktidar yapmak için kurgu imiş.şimdi sizde yeni 28 şubatlar ve zülümler peşindesiniz.tahtaravalli
nin hep bir yanında siz vardınız.sadece şeriat baş örtüsü demek degil.adalet kuranda yokmu? kul hakkı rabbimizin emri degil mi?. hani beş sene önce saadette iken akp batıldı.haramla iştigal ediyor du. abd nin uşagı idi. belediye bşkanlıgı seçim bürosu açılış konuşmanız. biz hala saadetliyiz.hocamızı satmadık.

3. Yorum: nihat odabaşı 02 03 2015 04:37
1)bizde nazımın harun gibi geldiler karun sözünü unutmadık ve karun dediği kişilere transfer oldu? 2) hikayeyi bırak nazım güney doğuda kim at koşturuyor onu bir izah et? 3)nazım senin yeni türkiye dediğin tülay babuç'çunun türkiyesi olmasın sakın, malüm birileride iki sarhş diye kimi kastetti nazım 4)?son sözüm şu nazım ne mutlu türküm diyene sözünü söyleyen atatürk'e onun silah arkadaşı ismet inönü'yü minnetle anıyor türk milleti.5)bülent ecevit kıbrısı abd'ye rahmen rum'a dar etti,tansu çiller kardak adasınında yunanı paçavra etti peki süleyman şah ve iki muhafızının kemiklerini kim sızlattı ? 6) tülay babuç'çunun ismet inönü için bizans haini dediği tweet konusundaki sözlerine nediyorsun nazım efendi?

2. Yorum: 9.köy 02 03 2015 02:44
bizde nato'nun 2.büyük dünyanın 4.büyük ordusunu pkk'ya teslim eden,ülke topraklarının 1/3 nü kürdistana terk edenleri unutmayacağız.

1. Yorum: boyabatlı 02 03 2015 00:57
bu halkta hırsız bakanları aklayan bu halk ihale yolsuzluklarını bu halk pkk ya bu ülkeyi teslim eden bu halk başına cuval geçiren bu halk uçak düşürten bu halk abd ye israile boyun eyen bu halk şu boyabat gibi bibi küçük bir ilçe belediyesinde olan yolsyzluk kimin limi yönettiği ve kısaca akp hükümetini unutmayacsk bu halk sizi hiç unutmatacak cıkar koltuk menfaat adam satma adam kayırma örekikeştienenizi unutmatacak


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385048


Tasarım:DtGaNi