Yayın Tarihi:02 03 2015 02:40(2215)

İnanılmaz Yorumlar, İnanılmaz iddialar!

Boyabat Gazetesi'nde “Boyabat’ta Sadece İki Köyün Derneği mi Var?” ismiyle yayınlanan habere inanılmaz yorumlar yapılmaktadır. Yetkilileri harekete geçirecek yorumlarda, inanılmaz ve ciddi iddialar yapılmaktadır. Bizde Boyabat’ta yetkililerin harekete geçmesi için yorumları gündeme taşıyıp suçluların yazılarda değil, ortaya çıkarılması için yorumların dikkate alınmasını istiyoruz.

4. Yorum: hamamcılar sizi 28 02 2015 01:45
makam aracı ile flaşörleri yakıp havza’ya eşi dostu toplayıp hamam sefaaı yapmak nasıl oluyo güzel mi?

13. Yorum: ah ahhh 28 02 2015 01:44
belediyenin aracı ile sinop dsi de denize giren arkadaşlar sizide yazayımmı ? siyah plaka araçla pazar günü dsi ye git denize gir,sonra dön gel boyabata saf saf

12. Yorum: hüseyin cömert 27 02 2015 23:11
şefik başkan ve yandaşları….hakkımda binlerce defa iftira etseniz binlerce defa dava açsanız da peşinizi bırakmayacağım.kim iftira ediyorsa inşallah kan kusar inşallah allahından bulur.iftiralarla beni susturacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.benim adım hüseyin cömert.sen hancı iken bende yolcu iken seninle daha çok karşı karşıya geliriz.seni adım adım takip ediyorum.sakın ola hanımının hastane parasında yanlışlık yapma.o sandalyeler kamunun sen babanın malında cömertlik yap..sonra o memurlarına söyle bu konu için(sandalyeler için) sağa sola telefon açıp durmasın.bu resimleri çeken benim.sorunu olan cesareti varsa beni arasın.ilk müffettiş geldi.ikinciside yakında gelecek.darısı üçüncü müffettişe,tabiki görevinin başında kalabilirsen.panayırda kebab yemesi güzeldi ama hesabını vermesi biraz zor olacak.şimdilik hoşça kal

11. Yorum: evet 27 02 2015 22:45
8 nolu yoruma ek belediyenin makam arabasıyla kaynanasını bir sokak üsteki altın gününe taşıtan başkanıda ekleyelim eksik kalmasın…

10. Yorum: boyabatlı 27 02 2015 21:54
ua belediye de kimkşme dum duma şefik şehir turları yurtdılı gezilerinden boyabat ta durduğumu var ye kürküm ye haram olsun

9. Yorum: boyabatlı 27 02 2015 21:24
hakkımmı helal etmıyorum hıc bırıne allaha havale edıyorum…

8. Yorum: k a d e r i ş t e 27 02 2015 20:59
sandalye neki.zamanında evini yaptıranlar,bahçesini düzenletenler,resmi araçla kastamonuya kurtlar vadisinin yeni filmini seyretmeye gidenler,samsuna tişort almaya gidenlermi dersiniz?kozkule köyü şenliklerine belediyenin araçları,arazözleri gün boyunca bekletenmi dersiniz?eee bu kişiler şuandada şefik beyin hemen yanıbaşında!………………….durum böyle iken şefik bey nasıl başarı olsun?

7. Yorum: evet 27 02 2015 20:47
5 nolu yorumcu size sonuna kadar katılıyorum yalnız bir eksik var biraz kadrolu eleman alınmalı mevcut elemanlar yetişemiyor bu kadar yolsuzluğu kapatmaya yorum yazılacak telefon açılıp yolsuzluğu dile getirene küfür edilecek zor kardeşim işleri bu adamlarada yazık hangi işe yetişsinler değilmi ama…

6. Yorum: t a n g o c u l a r 27 02 2015 20:38
arkadaşlar,niye yoruluyorsunuz?sandalyeyi verenlerde-alanlarda-yetk iliside,her iki köyün dernek başkanlarıda belediyede az-çok yetkililer.darıözün dernek başkanı k.t.belediye icra me.diğeri ise,başka kurumdan belediyeye geçici görevle getirilen v.g.imiş.hayırlı vazifeler.

5. Yorum: boyabat gazetesi 27 02 2015 17:34
sayın gazete yöneticileri. neden her işe burnunuzu sokuyorsunuz. bakın ne güzel şefik bey ve tayfası düzeni kurmuşlar dört bir taraftan yiyorlar belediyeyi ama siz engel oluyorsunuz. çıkarmayın kardeşim sesinizi adamların düzenini bozmayın . bak mükemmel başkan ve şahane ekibi ne güzel çalışıyor.

4. Yorum: boyabat lı 27 02 2015 16:35
darıözü başkanı faceden paylaşımlar yapmaktan sandalye almaya vakit bulabildimi ?

3. Yorum: köylü 27 02 2015 15:59
ağzını açana değil. gözünü açana.

2. Yorum: ali gül 27 02 2015 14:40
orası şevkonun çifliği kimse hesap soramaz?aksi halde şevko gereğini yapar.bu malzemelerin herhanği bir şekilde bir yere bahışında şayet belediyenin yetkili kurumlarından izin alınmadıysa şevko suç işlemiş durumuna düşer.

1. Yorum: vah vah 27 02 2015 12:49
bizim köye de lazım ne bu ya kime ne için peşkeş çekildi devletin malı öyle parti amaçlı nasıl kullanılır hesap ver belediye .gerçi bunların içinde var satmak özelleştirmek vah ki ne vah:)

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: yanlış anladınmı 03 03 2015 07:51
yanlış adam cömert hepinize yediriyor demekki bagırıyorsunuz

4. Yorum: yanlış 02 03 2015 21:56
yanlış yapmadan doğru olmuyor demeki hüseyin cömert yanlış yapa yapa doğru olmayı öğrenmiş

3. Yorum: osman 02 03 2015 05:59
.........................................................................
........................................................................
.................................

2. Yorum: hüseyin cömert 02 03 2015 05:14
ha bu arada da unutmayın tehditlere ve iftiralarada maruz kalabilirsiniz. gazeteci davut yaptığı bir haberden doğru şefik çağırıyor.şefik davuta aynen şöyle diyor.seni zaten allah çarpmış,birde ben çarpmayım.işkurdaki eşini işten alırım seni mehmet ersoy bile kurtaramaz diyor.yine belediyede görevli bazı kişiler davuta telefon ederek hakaret ve tehditler savuruyor.bana mı şükürler olsun iftiralara maruz kalarak hakkımda 5 dava açıldı.bende diyorum ki kim kime iftira ediyorsa inşallah kan kusar,onları allaha havale ediyorum.bana iftira ederek beni durdurmak isteyen zavallılar size sesleniyorum.görünen köy kılavuz istemiyor.şunuda hatırlatayım ki şefik başkanda bizi süründüreceğini ve buralardan süreceğini söylüyormuş.bende ona diyorum ki el mi yaman bey mi yaman göreceğiz...saygılar

1. Yorum: hüseyin cömert 02 03 2015 04:57
sayın okuyucular....şefik başkan ve yandaşları şunu yapıyor bunu yapıyor demekle ve yorum yazmakla olmuyor.hanginiz bu konularda yetkili mercilere suç duyurusunda bulundu.sizlerin yaptığı resmen karanlıkta göz kırpmaya benziyor.taşın altına elinizi koymaktan korkmayın.bir zamanlar mehmet ermiş eşine dostuna cömertleri buradan süreceğini söylemiş.bakın biz yine buradayız ama kendisi 90 yıllık cumhuriyet döneminde ilçemizde ilk defa ceza alan belediye başkanı olarak tescillenerek tarihe geçti.şimdi şu anda da devam eden üç davası var.şu anda şefik başkan panayırda yedikleri kebapların hesabını şikayetim üzerine gelen müffettişe veriyor.kendininde ortağı olduğu 11 katlı binalarıda yıkmadığı içinde bir ay içerisinde müffettiş gelecek,kararı verildi.inşallah üçüncü müffettiş de başka kurumlardan gelen memurlar için olacak..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

75543


Tasarım:DtGaNi