Yayın Tarihi:02 03 2015 18:58(2192)

Ak Parti Sinop’ta da Sandığa Gitti -1

AK Parti’nin Sinop’ta 7 Haziran milletvekilliği seçimleri için aday adayı olan 13 isimden 9’u için partililer sandığa gitti.

Komisyon üyesi olarak görevlendirilen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç’ın gözetiminde Aşıklar Düğün Salonu’nda yapılan temayül yoklaması sabah 10:00’da başlayıp 16:00’da sona erdi.

13 adaydan 9’unun katıldığı temayüle, partide görevi süren ya da daha önceki görevlerinden dolayı tüzük gereği, AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti MKYK Üyesi Nazım Maviş, AK Parti eski İl Başkanı Cengiz Tokmak ve AK Parti 23. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı katılmadı. Saat 16.00’da oy verme işlemi sona erdi.

Bin 132 delegeden 617’sinin oy kullandığı temayülde 2 oy ise geçersiz sayıldı. İmzaları kontrol edilen oylar sayım yapılmak üzere genel merkeze gönderildi. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, tüm aday adaylarına başarılar diledi. Temayüle giren aday adayları şunlar; Ayşe Serpil Yıldız, Cemal Şen, Fahri Alkan, Fatih Candar Can, İbrahim Felek, İbrahim Kanber, Mehmet Taştekin, Seyit Ali Çetin ve Uğur Giresun.

Bundan sonraki süreçte aday adaylarına yönelik kamuoyu yoklaması yapılacağı bildirildi.

Haber: Davut Koçyiğit - Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

49453


Tasarım:DtGaNi