Yayın Tarihi:04 03 2015 19:47(2053)

ÇAĞLAR Ziyaret Turlarını Sürdürüyor

MHP Sinop Milletvekili aday adayı Mustafa Meftun ÇAĞLAR, 22 Şubat 2015 tarihinde yapılan İl Kongresinde MHP İl Başkanlığı görevini devralan Ceyhan DEMİR'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı DEMİR yapmış olduğu ziyaret sebebi ile ÇAĞLAR' a teşekkürlerini sunarak kendisine adaylık yolunda başarılar diledi ve "7 Haziran 2015 seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını ve bu önemli seçime MHP olarak Sinop İlinden en az 1 Milletvekili çıkartarak katkı sunmalarının gerekliliğini" ifade etti.

İl başkanı DEMİR' in ardından açıklama yapan ÇAĞLAR ise "Kendisine görev verilmesi halinde Sinop MHP tarihine Altın harfler ile yazılacak bir dönemi hedeflediklerini, bu sürecin öncelikle 7 Haziran 2015 seçimlerinde 1 Milletvekili çıkartarak başlayacağını ve ardından uzun süre devam edecek hem yerelde hem de genelde MHP iktidarı ile Sinop'un buluşacağına inandığını" ifade etti.

Sinop il ziyaretlerini Türk Ocakları Sinop İl Başkanı Metin Oktay FINDIK ve Kamu-Sen İl Başkanı Turgay ŞEN ile sürdüren ÇAĞLAR, Sinop il merkezi ziyaretlerini tamamlamasının ardından MHP Saraydüzü İlçe Teşkilatı ile buluşarak bir tanışma ve kaynaşma ziyareti gerçekleştirdi.

Saraydüzü ilçe merkezindeki ziyarette Saraydüzü İlçe Başkanı Ferdi CANOĞLU ve ilçe yönetimi üyeleri, Saraydüzü Belediye Meclis Üyesi Abdullah CAN, Durağan İlçe Başkanı Hasan CİCİOĞLU ve ilçe yönetiminde yer alan bir kısım arkadaşları, Boyabat İlçe Başkanı Erdal ERTEKİN ve İlçe yönetiminde görev alan bir kısım arkadaşları ile Boyabat Belediyesi Meclis üyesi Hüseyin AYYÜKSEL, ÇAĞLAR' a eşlik ettiler. Samimi bir hava içerisinde geçen ziyaret Seçimlerde en az 1 milletvekili çıkarma kararlılığı ile sona erdi.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: kemal özkan 05 03 2015 19:39
mhp'nin birinci sıra adayı gazeteci-yazar mete çağdaş olacaktır.
sinop'un ilçeleri ve köylerinde yıllardır gazetecilik yapan mete çağdaş sinop'ta çok tanınan ve sevilen biridir.ikinci sıra da meftun bey olur 2-0 mhp seçimi alır.olay budur.bırakın emin kuru filan eski isimlerle bir yere varılmaz.mete çağdaş birinci sıra aday gösterilmezse akp iki milletvekilinin de alır gider.onun için hissi davranmayın ve bölgecilik yapmayın.önemli olan milliyetçi hareketin kazanmasıdır. bu tarihi yazacak olan da mete çağdaş'tır.sinop'un 150 bin seçmeni var bunun 42 bini boyabat-durağan ve saraydüzü üçgeninde geri kalan 110 bin seçmen sahilde araştırma yapın bakın inanmazsanız.yani demek istediğim sahilden gelecek oy ile mhp zafer yazacaktır.bunu da gerçekleştirecek tek isim mete çağdaş'tır.

3. Yorum: esnaf 05 03 2015 01:27
hasan kara son belediye seçimlerinde artık vadesini doldurmuştur hasan karayı boyabatta seven kadar sevmeyende var,emin kuru içinde ankara veya istanbul lafı dolanıyor etrafta oda tam belli değil.idol diyorsun ama ben idol göremiyorum.mustafa meftun çağlar bey 1. sıra için en doğru aday adamlığı,dürüstlüğü,efend
iliği ile.

2. Yorum: siyasi analize 05 03 2015 00:44
mhp için en doğru aday daha önce hiç aday olmaması, bilgisi, birikimi, efendiliği ve adamlığı ile mustafa meftun çağlar'dır. her adayımız bizim için değerli, hepsinin yeri ayrı ama bu sefer meftun bey birinci sırada olmalı.

1. Yorum: siyasi analiz 04 03 2015 22:20
mhp nin sinopta yetiştirdiği idol olmuş iki isim var ister sevin ister sevmeyin sahilde emin kuru boyabat ve duragan saraydüzü civarında hasan kara 3 isimde hasan kara destekli mustafa kökçü ve hüseyin maviş tir.ak partinin birinci sıra adayı boyabatlı oluyor genelde mhp bu seçimde 1 sırayı sinoplu emin kuruya verip sahil milliyetçiliği ile oyları tutarsa boyabat ve diğer ilçeleri hasan kara ve onun desteklediği boyabatlı isimlerden biri olursa ve tabanda ve tavanda birleşip ekip çalışması yapılırsa sinopta milletvekili çıkarma şansı var.yoksa gerisi boş hayaller.tüm sinopta yaşayan mhp ve sevenlerine bu analizi degerlendirmeleri dileğiyle.saygılarımla


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

76247


Tasarım:DtGaNi