Yayın Tarihi:05 03 2015 19:21(2226)

ÇAĞLAR Türkeli'de

25. Dönem MHP Sinop milletvekili aday adayı Mustafa Meftun ÇAĞLAR'ın bu günkü durağı Türkeli ilçemiz oldu. ÇAĞLAR'a Türkeli ziyaretinde MHP Boyabat Eski İlçe Başkanlarından Boyabat Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir KÜÇÜKBAŞ, MHP İl Genel Meclisi Eski Üyesi Boyabat Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Yaşar HANGÜL eşlik ettiler.

Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek ÖZCAN'ı makamında Türkeli MHP İlçe Başkanı Murat YILDIRIM ile birlikte ziyaret eden Boyabat ekibi Başkanın kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka karşısında memnuniyetlerini ifade ettiler.

Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek ÖZCAN yapmış olduğu açıklamada "ÇAĞLAR' ın omuzlarında büyük bir yükü sırtlanacağı bilinci ile hareket etmesi ve inanarak çalışılması durumunda kesinlikle MHP' nin bu seçimlerde bir vekil çıkartacak güce sahip olduğunu ifade ederek Sayın ÇAĞLAR' a çıkmış olduğu yolda başarılar dilerim" demiştir.

Başkan ÖZCAN' ın ardından bir açıklama yapan ÇAĞLAR ise "Kendisine görev verilmesi durumunda hedefe ulaşacaklarını ve İnşallah Meclise gideceklerine inandıklarını, bu işe bir seçimlik değil uzun yıllar Sinop İlimizde MHP' li kadroların hem yerelde hem de Genelde hizmetinin önünü açacak bir başlangıç olarak baktıklarını ve bunu başaracak inanç ve kararlılık içerisinde olduklarını" ifade etmişlerdir.

Belediye ziyaretinin ardından MHP Türkeli İlçe Başkanlığında MHP İlçe Başkanı Murat YILDIRIM ve Yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirilen tanışma ve kaynaşma ziyareti oldukça samimi bir hava ve karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti. ÇAĞLAR kendisini tanıtımı sırasında Türkeli'nin damadı olduğuna vurgu yaparak kendisine aday adaylığı sürecinde gerekli desteğin verilmesini istedi. ÇAĞLAR sonrasında yapmış olduğu açıklamada "Ülkenin bölünmenin eşiğine getirildiğini, şehit gelmiyor denilerek insanımızın kandırıldığını, bu gün Yunanistan'dan da her hangi bir şehidimizin haberinin gelmediğini çünkü Yunanistan'ın Türk toprağı olmadığını senin olmayan yerden tabii olarak şehit haberi gelemeyeceğini ifade ederek, Siz şayet Ülkenin bir kısmında güvenlik güçlerini araziden çeker ve bölgeyi terör örgütünün hakimiyetine terk ederseniz şehit haberi doğal olarak gelmeyecektir diyerek bu tür sözlere itibar edilmemesi ve ülkenin içerisinde bulunduğu ve bölünme ile sonuçlanabilecek güya demokratik çözüm sürecinin aslında bir çözülme süreci olduğunun vatandaşlarımızca iyi anlaşılması gerekmekte olup bizde bunu vatandaşımıza anlatmak zorundayız" dedi. MHP İlçe Başkanı YILDIRIM' ın ÇAĞLAR' a başarı dilekleri ardından toplantı sona erdi.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: ülkücü 06 03 2015 18:10
zamanında mhp lilere zülum yapıp türlü hakaretler yağdıranlar artık bu partiden aday olamıyacaklar.önceki hatalara lütfen düşmeyelim.mhp seçmeni yapılanı unutmuyor gereken dersi veriyor.kanımın son damlasına kadar mhp liyim artık mhp den başka yere gitmem diyenlerin bugün nerelerde olduğunu görüyoruz.hasan kara'ya gelince ;kendisi belediye seçimlerinden sonra aktif siyaseti bırakıyorum bundan sonra milletvekili adayı da değilim diye beyanı varmış.başka söze gerek var mı?

3. Yorum: esnaf 06 03 2015 02:23
siyasi analiz kopyala yapıştır olayını iyice kendine benimsedin heralde ak partili olduğun her halinden belli.artık yazdığın yorumlar önemsenmiyor bile merak etme mhp öyle yada böyle sinoptan 1 tane vekil çıkartıcak.

2. Yorum: boyabatovası 06 03 2015 01:52
siyasi analiz rumuzlu vatandaş mustafa meftun çağlar ile ilgili her habere yorum yazıyorsun hemde aynı kopyala yapıştır yorumu.bence sen bir defa mhp li değilsin çünkü yorumundan bunu anlıyoruz.neresinden anladığımız ise mhp ile ilgili olduğundan seni ilgilendirmez.ama yazdığın senin akp li bir tröl olduğunu gösteriyor yazdığın şeyler kurgu bile değil saçmalık ve mhp içine kılçık atmaya çalışıyorsun.ama şunu bilki mhp liler ülkücüler o kadar salak ve aptal değil.

1. Yorum: siyasi analiz 05 03 2015 22:36
mhp nin sinopta yetiştirdiği idol olmuş iki isim var ister sevin ister sevmeyin sahilde emin kuru boyabat ve duragan saraydüzü civarında hasan kara 3 isimde hasan kara destekli mustafa kökçü ve hüseyin maviş tir.ak partinin birinci sıra adayı boyabatlı oluyor genelde mhp bu seçimde 1 sırayı sinoplu emin kuruya verip sahil milliyetçiliği ile oyları tutarsa boyabat ve diğer ilçeleri hasan kara ve onun desteklediği boyabatlı isimlerden biri olursa ve tabanda ve tavanda birleşip ekip çalışması yapılırsa sinopta milletvekili çıkarma şansı var.yoksa gerisi boş hayaller.tüm sinopta yaşayan mhp ve sevenlerine bu analizi degerlendirmeleri dileğiyle.saygılarımla


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

26829


Tasarım:DtGaNi