Yayın Tarihi:06 03 2015 09:02(2073)


Kaymakam Güney’den
Başkan Çakıcı'ya Teşekkür

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ile birlikte Boyabat Belediyesine ait hizmet birimlerini gezdi.

Gezinin ilk ayağında Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız Boyabat itfaiyesini ziyaret etti.

Başkan Çakıcı’nın ev sahipliğinde itfaiye personeli ile birlikte öğle yemeğine katılan İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, personelle bir süre sohbet etti. Kaymakam Güney, işçilere ilçenin yeniden imar edilmesinde büyük işler düştüğünü ve onlarında üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde ifa ettiklerini söyledi ve çalışan personele teşekkür etti.

Sohbet sonrasında Boyabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünü ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, ilçede ilk defa uygulamaya konulacak “Yer altı çöp konteynırları” ile ilgili Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’dan bilgi aldı.İlçede yapılan çalışmaların takdire şayan çalışmalar olduğunu ifade eden İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney; şüphesiz ki bu başarıda en büyük pay sahibi Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’nındır. Bu vesileyle kendilerine teşekkür ediyor ve kutluyorum.

Başkan Çakıcı’da "İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’e, Boyabat için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini, ilinde ve bölgesinde Güçlü bir Boyabat’ın güçlü bir idareyle temsil edileceğini ifade etti. İlçe Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney ile birlikte ilçemiz için daha yapacağımız çok iş var. Daha yolun başındayız. Kendileri bizlere her hususta destek oluyorlar. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: muhtar 07 03 2015 20:14
boyabat gazetesi olmadı şimdi yorumum noksan cıkmış

3. Yorum: muhtar 07 03 2015 18:10
herseyin güzeline layıktır boyabat sagol şefik cakıcı

2. Yorum: krem 06 03 2015 18:06
başkan çalışıyor maşallah başkanım

1. Yorum: yakups 06 03 2015 16:18
sevgili mehmet abi. ellerini açmışsın dua mı ediyorsun yoksa sayın kaymakam bey ile sayın belediye başkanımızı elinde mi taşıyorsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

42401


Tasarım:DtGaNi