Yayın Tarihi:06 03 2015 20:58(1907)

Sinop SGK’yı, İl Milli Eğitim Müdürü Ziyaret Etti

Sinop İl Millî Eğitim Müdürü Dr.Şaban KARATAŞ 5 Mart 2015 tarihinde Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yaşar YILMAZ’ı makamında ziyaret etti.

Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün İl genelindeki Kamu kurum ve kuruluşlarıyla yürüttüğü diyalog çerçevesinde gerçekleşen ziyarette, İl Müdürü YILMAZ, ileriye dönük hedeflere ulaşmakta “kurumlar arası işbirliğinin” önemine değinerek, geleceğin sigortalıları olan genç ve çocuklarımızın henüz öğrencilik aşamalarında iken sosyal güvenlik bilinciyle donatılmaları gerektiğini beyan etti.

İl Müdürü YILMAZ, İl Millî Eğitim Müdürü Dr.KARATAŞ’a üçüncü sayısında diyabet ve obeziteyi işleyen Sosyal Güvenlik Kurumu Eğitim Serisinden “GÜVEN İLE SAĞLIKLI YAŞAM” dergisinin tanıtımını bizzat yaparak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sosyal güvenlik bilincini aşılamanın yanısıra, sağlıklı yaşam idealinin gerçekleştirilmesine katkı sağlayacak bir projeyle ulaşılabileceğini beyan etti.İl Millî Eğitim Müdürü Dr.KARATAŞ ise; bu konuda bakanlıklarımız arası işbirliği protokolü kapsamında; kurumlar arası diyalog ve işbirliği ile her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Yaşar YILMAZ
Sosyal Güvenlik İl Müdürü

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

4976


Tasarım:DtGaNi