Yayın Tarihi:06 03 2015 22:10(2041)

AK Partili Nazım Maviş: SİYASETİN SAHİBİ HALKTIR

AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, KON TV ekranlarında Çetin Altan’ın sunduğu ‘ANKARA KONUŞUYOR’ programı ile KANAL A Televizyonunda Özlem Özcan’ın sunduğu ‘SOSYAL BİLGİLER’ programına konuk oldu. Maviş katıldığı programlarda Çözüm Süreci, yeni anayasa ve seçim süreci hakkında kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Maviş, AK Parti Milletvekili aday adaylık süreci hakkında da bilgi verdi.

SİYASET MEMLEKETE HİZMET ARACI

Nazım Maviş kendisine neden siyasette olduğunun sorulması üzerine, "Kendimizi siyasetin dışında hiç görmedik. Siyaset İnandığımız doğru bulduğumuz değerler adına bir hizmet aracı gördüm. 2002’den beri AK Parti kadroları mücadele veriyor.  Yeni Türkiye’den bahsediyoruz. Daha özgür daha demokratik bir ülkeden bahsediyoruz. Hem kendi ilimize hem Türkiye’ye verebileceğimiz bir katkı varsa seçilmiş olarak vermek üzere bir yola çıktım” dedi.

SİYASETİN SAHİBİ HALKTIR

Konuşmasında “Türkiye’yi geçmiş yıllarda olduğu gibi hala vesayet mekanizmaları ile yönetmek arzusunda olanlar var” diyen Nazım Maviş “Türkiye’de halkı karar mekanizmalarının dışında tutmak isteyen bir takım odaklar var. Bu odaklar siyaseti itibarsızlaştırmışlardı. 2002 yılından bu zamana kadar AK Parti siyasete yeniden itibar kazandırdı.Siyasetin sahibi halktır.” Şeklinde konuştu.

SİLAH BIRAKMA KARARI ÖNEMLİ

Çözüm Sürecini de değerlendiren AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş sürece dair şunları söyledi:

“Çözüm süreci Türkiye’nin kaderidir. Çözüm Sürecinde önemli adımlar atıldı. Her türlü engellemelere rağmen AK kadrolarının çözüm süreci ile ilgili iradesi tamdır. Gelinen nokta, son derece başarılı bir noktadır. AK parti çözüm sürecinde kararlı adımlar attı. Şimdi bu kararlı adımların faydasını görüyoruz. Millet bu konuda samimi olanlarla rol yapanları ve problemi çözüyormuş gibi yapıp çözüme engel olmaya çalışanları çok iyi görüyor. Süreci sabote etmek isteyen kesimler var. Türkiye güçlenmesin ve selamet yurdu olmasın diye hesap yapan güçler var. 6-7 Ekim sürecini yaşadık. Türkiye’yi de bir ateşin içinde tutmak istiyorlar. Türkiye üçüncü havaalanı, boğaz köprüsü, kanal İstanbul’u yapacak kadar kudretli ülke olmasın diye Gezi Olayları da dahil kriz ortamına sürüklemek istediler. Gezi olayları ve 17–25 Aralık olayları aynı zamanda Çözüm Sürecini sabote etmeye yönelik teşebbüslerdi. Şimdi bunların hepsi geride kaldı. Artık daha güçlüyüz. Silah bırakma aşaması önemli. İnşallah başaracağız.”

AK PARTİ’NİN SİNOP İÇİN ÇILGIN PROJELERİ VAR MI?

Nazım Maviş Sinop’un kalkınması konusunda da şunları söyledi.

“Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sinop halkı Recep Tayyip Erdoğan’a %62 oy ile destek verdi. Bu yüksek oy, hem çözüm sürecine hem de Yeni Anayasaya verilen destektir. Sinop insanları mutlu insanlardır. Deniz ve doğa Sinop’ta var. Türkiye’nin en güzel ili Sinop’tur. Sinop Türkiye’de keşfedilmemiş bir ilimizdir. AK Parti Hükümetleri Sinop’a güzel hizmetler yaptı. Ama yapılması gereken çok şey var. Sinop’un “marka şehir” olması gerekiyor. Sinop’ta tarih var, Sinop’ta kültür var, Sinop’ta üretim var.  İnşallah Sinoplu siyasetçiler olarak bunların öncüsü olacağız. Sinop’un çılgın projelerini biz hazırlayacağız.”

AK PARTİ’NİN HEDEFİ SİNOP’TA 2-0 YAPMAKTIR

Katıldığı televizyon programlarında 2015 seçimlerine dair de açıklama yapan Nazım Maviş AK Parti’nin Sinop’taki 2 milletvekilliğini de alacağını söyledi. Maviş’in bu konudaki sözleri şöyle;

“Sinop’ta aday adaylık sürecinde teşkilatlarımı ziyaret ettim, sokaklarda ve çarşılarda halkımızla konuştuk, kucaklaştık. Teşkilatlarımızın tamamı 2-0 a inanmışlar. Bütün teşkilatlarımızı bu konuda kararlı görüyorum.Aynı şekilde Sinop halkı da bizim Sinop ta 2-0 yapacağımıza inanmış. Bunu başaracağız inşallah.”

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: nazım bayatlı 08 03 2015 03:59
nazım bol bol laf salatası yapmış yanlız limon yerine kötü sirke kullandığı için bu salatayı kimse yemez?çok atmışsın be nazım?

7. Yorum: memati 08 03 2015 01:35
hüseyin bey kardeşim mehmet ersoy iyide sen doğuya yapılan yatırımları ve yolları gördünmü onca engellemelere rağmen sinop a yapılan devede bir kulak kalıoyr

6. Yorum: dayı 08 03 2015 01:14
molotof deyince istemezük diyenler yüzlü yüzlü pkk yı eleştiriyor ya işte bu insanın canını sıkıyor

5. Yorum: enfeksiyon 07 03 2015 11:32
nazim efendi çözüm sureci iyi noktaya geldi demissin.ayıp ya ayıp bari susmayi bilin.pkk bin açtığı koridora siginip süleyman sah türbesinden kacmakmi iyi nokta.milleti uç bes pkk ki pice oyuncak ettiler hala konuşuyorlar.pkk istedi diye güvenlik yasasında geri çekilecek bak gör.size onerim 21 martta aponun canlı yayında halka seslenecegi konuşmada da canlı yayında olun.sözün özü yüz utandı yuzsuzlukten.tabi o yüz kaldiysa

4. Yorum: şaşkın... 07 03 2015 07:11
adam ak partili olmuş.. karun dediklerinin safına katılmış.. bütün gömleklerini çıkarıp en ağır lafları ettikleri insanlarla bir olmuş.. çıkmış pişkin pişkin konuşuyor.. sahi 2002 den bu tarafa onlar bu işleri yaparken sen nerdeydin ne yapıyordun? nelerle suçluyordun? menfaat olunca bu kadar pişkin de olunaniliyor demek ki...

3. Yorum: utanın 07 03 2015 06:55
nazım vekil olsunda ülke ne olursa olsun onun keyfi yerine gelsinde ülke bölünsün onun için farketmez akp hırsız diyen nazım bügün vekillik için akp yi övüyor uyan sinop bunlar son çırpınış

2. Yorum: hüseyin 07 03 2015 06:12
sinoptan 2 vekil çıkarma hedefimiz varsa bu ancak mehmet ersoyla olur. son genel seçimde 2 vekil çıkarma direkten dönmüş ve bu durumu gören chp'nin kalesi engin altay sinoptan aday olmayı göze alamamış ve başka yerden aday olmuştur. sinop bu dönemde adından en çok bahsedilen şehir, vekil ise mecliste popüler vekil olmuştur. nüfusuna oranla en yüksek yatırımı alan 3. il olmuştur, kuruvazer turizmine en çok artan il olmuştur, normal turizm 400.000'lere dayanmış, feshanede kendini tanıtmış, yollar ve kamu binaları peş peşe temelleri atılmış, açılış yapılmış ve bir çok proje hayata geçme aşamasına gelmiş yani otobanda sol şeridi kapatmış sollayarak giden sinopu frenlemeye kimsenin hakkının olmadığına inanıyorum. sezarın hakkı sezara, vekillik hakkı mehmet ersoya verilmelidir.

1. Yorum: ahmet yıldırım 07 03 2015 03:41
ey nazım,ey nazım....... sen demedinmi? harun gibi geldiler karun gibi oldular diyen? ne olduda sende karunlara niye dahil oldun?ey nazım ..... ey nazım sen güney doğuda kimler kimlik soruyor,nazım güney doğuda asker çarşı iznine bile çıkamıyor,ey nazım senden önce 5 milletvekiliniz ne yaptı sinop iline,ey nazım sen önce kendini seçtir...sonra gerisi kolay,nazım sahi şimdiye kadar nerelerde idin? ne ördün ,ne yaptın?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

388538


Tasarım:DtGaNi