Yayın Tarihi:06 03 2015 22:42(2118)

Vali Köşger, Sinop'a Veda Etti

Sinop Valiliği görevinden Bingöl Valiliği'ne atanan Yavuz Selim Köşger, bugün kentten ayrılarak yeni görev yerine gitti.

Sinop Valiliği görevinden Bingöl Valiliği'ne atanan Yavuz Selim Köşger, bugün kentten ayrılarak yeni görev yerine gitti.

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Bingöl'e atanan Vali Yavuz Selim Köşger, bugün Valilik önünde düzenlenen törenle uğurlandı. Uğurlamaya Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, Belediye Başkanı CHP'li Baki Ergül ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, İl Emniyet Müdür Yusuf Biner, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları yer aldı. Vali Köşger, "Bingöl'e bir yol var. Valiler de gidiyor. Sizleri de bekleriz" oldu. Herkes ile tek tek vedalaşan Vali Köşger, ardından kentten ayrıldı.

Öte yandan Sinop'a atanan ve Türkiye'nin üçüncü kadın Valisi olan Kayseri Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya'nın ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Sinop'a gelerek göreve başlayacağı belirtildi.

Haber: Haberler.com

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: haketmiş 07 03 2015 23:12
dürüst adamlara silah ruhsatı veremeyen valilere güle güle.haketmiş

3. Yorum: ya bu gün tarihi 07 03 2015 17:34
bugün derken tarihi bir yazarsanız ne olur yazılarınız da

2. Yorum: . 07 03 2015 08:21
hoş geldin.ne zaman gidiysin.

1. Yorum: . 07 03 2015 08:18
vali cengiz, "yarımada olan sinop’u en dar bölüm noktasından, bilimadamlarının değerlendirmesi sonucu en uygun yerinden kanalla ya da tünelle adaya dönüştürmek istiyoruz” dedi.o vali yapamadı.bu vali yapamadı.inşallay 20. vali yapabilir.niyeyse valiler gelirken gitmek mi istiyor yoksa yerli siyasetçiler mi hemen hemen valiyi gönderiyorlar.hoş geldin diyemeden valiler uçuyor sinop'tan.muş'un tersi.muş'a giden gelmiyor.sinop'a gelen vali duramıyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

46197


Tasarım:DtGaNi