Yayın Tarihi:06 03 2015 23:46(2220)

Anket Sonrası Başbakan ile Süpriz Gelişme

AK Parti den Milletvekilliği Aday Adaylığı Müracaatları sona ermesi ile birlikte kamuoyunda yapılan anketler sonrasında eski İl Başkanı Cengiz Tokmak’ın Başbakan’la görüşmesi seçim kulislerinde heyecana sebep oldu.

ANKET SONUÇLARINA GÖRE “MERKEZDEN VEKİL

Sinop’ta yapılan anketlerde “Milletvekilinin Merkezden olması” bu dönem bütün dengeleri değiştirecek.   Yapılan anketler sonucunda Sinop’lu vatandaşların; Uzun yıllar boyunca Sinop’ta yaşamış, Sinop’un sorunlarını bilen, Sinop’u tanıyan birinin Sinop için çok önemli olduğunu düşünüyor. Sinoplu vatandaşlar; Seçimden seçime karşımıza çıkanların, Sinop’u tanımayan, Sinop’un dününü bilmeyenin yarınlarına nasıl faydalı olacağını ve bizleri nasıl yöneteceklerini bundan önce gördük, bu yüzden merkezden Vekilin olması bu aşamada çok önemli olduğunu ifade ettiler.

SİNOP’UN OY ORANI TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜSTÜNDE

Milletvekili Aday adayı Cengiz Tokmak’ın İl Başkanlığı yaptığı dönemde Sinop’ta oy oranlarının her geçen dönem arttığı ve Belediye seçimlerinde AK Parti’nin oy oranı %61 ile Türkiye ortalamasının üstüne çıkmıştı. Öte yandan Sinop’ta son yıllarda yapılan yatırımlar ve Spor, Sanat, Kültür ve Turizm alanlarında ilerlemesi anlamında gerçekleştirilen faaliyetler doğrultusunda başarı skalası oldukça yüksek olması, oy oranlarının her geçen dönemde artması.  Ayrıca Tokmak’ın İl Başkanlığı süresince Parti teşkilatlanmasını güçlendirdiği ve siyasi hiyerarşi düzenini belirli bir çizgide tutması Genel Merkez tarafından Başbakan Davutoğlu’na sunuldu. Bu durum Cengiz Tokmak’ın Başbakan Davutoğlu tarafından favori gösterilme olasılığını arttırdığı haber merkezimize gelen bilgiler arasında. Şimdi ise gözler 1 Nisan’a çevrilirken bu dönem Milletvekilinin Merkezden olma olasılığının yüksek olduğu siyaset camiasında konuşulanlar arasında.

Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: görüş 14 03 2015 17:56
her kim ki ülkesinin başbakanını dinler vatana ihanet ederse ben onun insanlığından ve ahişretinden şüphe ederim.

8. Yorum: sinop lu 09 03 2015 01:34
merkezden aday cıkarsa ne olur sonuç

7. Yorum: köylü 07 03 2015 19:08
ersoymu dediniz allah yazdıysa bozsun öztürkü dodurgalıyı kibir ve enaniyet büyüklenmesi halka tepeden bakmaları sonları oldu ersoyun başınada aynısı gelecek isterse boyabatın yollarını altından yapsın zannedersin büyük dağları o yaratmış haşa

6. Yorum: boyabatlı 07 03 2015 18:39
bir tane boyabatlı görüşemez bile artistin birisi bu adam bu hep mehmet ersoyun hatası kesmedi bunun boynunu acile gittiği gün başına bela aldı. neymiş ajandasında günü varmış o seni yaacak ajandaya böyle giderse

5. Yorum: ersoymu 07 03 2015 15:43
ersoy aday olursa akp kaybeder adamın sözleri hava gibi uçup gitti be üstelik agzıda kaba bi adam ölsem oy atmam attırmam ersoya

4. Yorum: milligörüş 07 03 2015 08:20
kim ne derse desin adayımız mehmet ersoy dur.

3. Yorum: db 07 03 2015 07:17
her kim ki hırsızların olduğu bir partiye oy verir insanlığından şüphe ederim.

2. Yorum: boyabatlı osman 07 03 2015 06:21
reklam kokan hareketler bunlar.bizim adayımız mehmet ersoy'dur.yemezler...

1. Yorum: akp li 07 03 2015 04:25
merkezden aday çıkartmazlar kim ne konuşursa konuşsun kiminle irtibata geçerse geçsin adayımız mehmet ersoy dur..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

101947


Tasarım:DtGaNi