Yayın Tarihi:07 03 2015 06:03(1628)


Yer Tahsisi İçin İmzalar Atıldı


TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy Durağan'da faaliyete geçirilmesi düşünülen açık cezaevi projesinde önemli bir aşama olan yer tahsisi konusunda İlgili Bakanlıklar tarafından karşılıklı olarak imzaların atıldığını ifade etti.Ersoy konu ile olarak yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti:



"Değerli Hemşehrilerim,

Durağan Baraj Şantiyesinde açılacak olan Açık Cezaevi projesinde en önemli aşamayı geçmiş bulunuyoruz.
Orman Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Başbakanlık düzeyinde yapılan incelemeler, tespitler ve izin çalışmaları sonunda Adalet Bakanlığı ile Orman Bakanlığı temsilcileri kira ve yer teslimi sözleşmesini bugün itibariyle imzaladılar. Böylece şantiye sahası Adalet Bakanlığına tahsis edilmiş oldu. Son aşama olan açılış aşamasına gelindi..Devamı da kısa sürede gelecek inşaallah.
Hayırlı olsun kardeşlerim..."


Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: murathan 08 03 2015 19:44
yorumları okudukca gülüyorum cezaevinin duragan acılmasının ne faydası olabilir ki diye konusuyorsunuz siz demek ki işi bilmiyorsunuz. acık cezaevi demek ekonomik döngü demek esnafın kazanmasın duragana bir sürü yeni memurun gelmesi demek. vbg gibi bir cok etken var. acık ceaevi olan yere devlet küçük çaplı işletmeler atolyeler açar ki cezaevindekileri calıstırmak icin. biraz geniş düşünün. acık cezaevinin duragan acılması duraganı bıraz kalkındırır.

8. Yorum: engindeniz 08 03 2015 17:16
işte akp nin hemşehrilerini reva gördüğü cezaevi yapar onuda çok matah bir şey yapıyormuş gibi halkı kandırdığını sanarak ballandıra ballandıra anlatır hiç utanmaz sıkılmaz bunlar ha bu arada akp ye oy veren hemşehrilerimden yorum göremiyorum başlarını kumamı gömdüler

7. Yorum: hayret 08 03 2015 03:41
durağana ne kadar bina yaparsan yap kalkınamaz hiç bir iş kolu yok işsizlik oranı hat safa da ceza evi de yapılsın ama halktan kaç kişi çalışabilecek. mesela küçük ölçekte bir konfeksiyon fabrikası olsa kadınlarımız çalışsa. bilmiyorum ama durağanda kaç ev kadının sosyal güvencesi vardır.durağan alkışı şa şaa yı bırakmalı aklını başına almalı. belediye etkin olmalı.halkın kahvehanelerde vakit geçiren bir ilçe olmalı.daha iyisi nedir diye çözüm üretilmediği sürece durağan yerinde sayar.

6. Yorum: pamuk prenses 07 03 2015 22:03
sizlerde hiç utanma sıkılma yokmu sanki çok matah bir şey yapmış gibi övünüyorsunuz.dogru içeri tıkılacak adam çok onlara yer yapıveriyorsunuz.sizler çok arif insanlarsınız.cezaevi kimlere yapılır tabiki suçlulara insanlar suçu niye işler açlıktan işsizlikten bunalımdan bence siz insanların çalışıp para kazanacagı işlere bakın hayra girersiniz.

5. Yorum: kahraman 07 03 2015 18:28
şaka mı bu ?

4. Yorum: allah aşkına 07 03 2015 15:40
çok faydalı bir yer açıyorlarmış ggibi hayırlı olsun diyorlar yaa iş sahası açın işşş

3. Yorum: nazım 07 03 2015 07:34
çok yararlı bir şeydi . gerçekten durağanımıza çok lazımdı iyi oldu. 300 kişi ekmek yer heralde

2. Yorum: boyabat'lı 07 03 2015 07:32
allah razı olsun yapanlardan .yaptıranlardan. yav insan utanır be. cezaevi yapıyorsunuz bari reklam yapmayın

1. Yorum: hayırlı olsun... 07 03 2015 07:24
bir ilçeye cezaevi yapılması için gerekli işlemlerin yapıldığı beyan ediliyor! beyan eden yetkili diyor ki "hayırlı olsun" ...
bir ilçe merkezine yapılacak cezaevi ile o ilçe bir şekilde kalkınmasını sağlayacak! ne kadar tuhaf ve de hiç iç açıcı değil! ceza evinin çok büyük olacağını, çok mahkum geleceğini de söyleselerdi!!! çok mahkum demek, çok mahkum yakını demek, o da çok gelir demek! kalkınmalarımızı nelere bağlamış bir ülke olmuşuz! yatırım yok! iş sahaları açmak yok! neler var? işte gelen giden bir çay, bir yemek, bir yatak parası bıraksın gitsin!
ve böylece bir ilçe kalkınacak mış!
seçimler yaklaşıyor! hayırlı olsun sözlerini daha çok siyasilerden duyar olacağız! yeter ki vatandaşlar istesin! projeler anında hazır!
"hayırlı olsun kardeşlerim"! sizler neler istediniz de bizler vermedik! değil mi?..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

20417


Tasarım:DtGaNi