Yayın Tarihi:07 03 2015 20:26(3380)

AK Parti'de aday adayları mülakatı başlıyor

AK Parti'de temayül yoklamasının ardından milletvekili aday adaylarını şimdide mülakat heyecanı sardı. Aday belirleme sürecinin 2'nci aşamasında 615 Mart tarihleri arasında genel başkan yardımcılarının başkanlığında, MKYK üyelerinden oluşan 12 alt komisyon 6 bin 223 aday adayı ile yüz yüze mülakat yapacak. Sinop'da da aday adayı olanlar da Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in başkanlık edeceği komisyon tarafından dinlenecek. Beş kişilik komisyonda Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ile Elazığ Milletvekili Şuayip Alpay, MKYK üyeleri Zeynep Karahan Uslu ve Semra Kırcı bulunuyor.

Sinop'da da aday adayı olan 13 kişiden mevcut milletvekili Mehmet Ersoy, Nazım Maviş, Abdurruhman Dodorgalı ve Cengiz Tokmak dışındaki 9 milletvekili aday adayının katılacağı mülakatı gerçekleştirecek olan komisyon belli oldu. Sinop'un yanısıra 11 ilin aday adayları mülakat komisyonuna Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem başkanlık edecek. Beş kişilik komisyonda Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ile Elazığ Milletvekili Şuayip Alpay, MKYK üyeleri Zeynep Karahan Uslu ve Semra Kırcı bulunuyor. Aynı komisyon Sinop ile birlikte Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Çorum, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu'dan aday adayı olan isimlerle de mülakatları gerçekleştirecek. Diğer yandan İstanbul adayları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Başkanlığı'nda Asuman Erdoğan, Hüseyin Çelik ve Kerim Özkul'dan oluşan komisyon tarafından mülakata tabi tutulurken, Ankara aday adaylarının mülakatını da Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop Başkanlığı'nda Mehmet Akın, Emine Çift ve Halide İnceka- ra'dan oluşan komisyon yapacak.

Mülakata girecek Sinop Milletvekili Aday Adayları şunlar: Ayşe Serpil Yıldız, Cemal Şen, Fahri Alkan, Fatih Candar Can, İbrahim Felek, İbrahim Kamber, Mehmet Taştekin, Seyit Ali Çetin, Uğur Giresun.

Ekrem Erdem

Hakkı Köylü

Zeynep Karahan Uslu

Şuayip Alpay

Semra Kırcı

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabat lı 07 03 2015 23:46
aman gençler bayramlıklarınızı giyinin. bulabilirseniz hacı misi sürünün, bayanlar başlarınızı kapatın, erkekler sakal bırakın, özellikle en önemli unsur ağzınızdan dini hiç düşürmeyin. seçim bu şekilde kazanılır.

1. Yorum: nazım 07 03 2015 21:53
mecliste kendi verdiği önergeyi red eden bir topluluk. tülay babuşçuya gazeteci soruyor: bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir. cevap : ben bilmem arka koltuktan en ön sırada oturan grup başkan vekiline bakarım o el kaldırırsa bende kaldırırım. gene bir başkası hakan şükür e soruyor 3 temmuz olaylarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. cevap : ben bilmem abilerim bilir. bu şekilde bir milletvekili istemiyoruz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

106714


Tasarım:DtGaNi