Yayın Tarihi:08 03 2015 00:36(2011)

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Dünya Kadınlar Günü Mesajı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, erkek egemenliğinin yaşanmakta olduğu dünyamızda ezilen, sömürülen, tacize uğrayan, hak aramak için ölen, töreye kurban giden kadınlarımızın mücadelelerini sesli olarak dile getirdikleri önemli günlerden biridir.

Ülkemizin kadınlarına Cumhuriyetin ilanı ile birlikte birçok alanda çağdaş haklar ve özgürlükler verilmiş olmasına rağmen gerçek anlamda bu haklarını kullanabildikleri söylenemez. Hâlbuki doğumdan ölüme kadar hayatının her alanında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızı, yani toplumun gerçek emekçilerini yılın bir günü değil her günü hatırlamamız ve onlara gereken değeri vermemiz gerektiğini düşünüyorum.

Bu vesile ile başta ülkemizin kadınları olmak üzere tüm dünya kadınlarının, eşit haklarla toplumdaki yerlerini alabilmeleri dileklerimle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlar saygılar sunarım.

Osman BELOVACIKLI
Belediye Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

13643


Tasarım:DtGaNi