Yayın Tarihi:08 03 2015 14:14(1931)

 


Mehmet ERSOY'un 8 Mart Mesajı

"8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ...
      

      Bir anne, bir eş ve bir birey olarak üstlendikleri sorumlulukla toplumun her alanında emek veren, medeniyetin ulaştığı her seviyede alın teri olan, baş tacımız vefanın, fedakarlığın, cefakarlığın sembolü kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.
     

     Bugün ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde kadına yönelik şiddet başta olmak üzere, yaşanan acı verici ve yürek burkan hadiselerin son bulmasını temenni ediyorum. Yaşanan her acının sadece kadına yönelik değil, insanlığa yönelik olduğu bilinciyle AK Parti olarak kadın haklarının korunması ve geliştirilmesi, kadın erkek fırsat eşitliğinin sağlanması ve bundan sonra da kadınların hayatın her alanında var olmaları için yürüttüğümüz çalışmalarımıza ve hizmetlerimize büyük kararlılıkla devam edeceğimizi bir kez daha teyid etmek istiyorum.

      Bu düşüncelerle, geleceğimizi şekillendiren bütün kadınların bu anlamlı gününü en içten duygularımla bir kez daha kutluyor, sağlık, huzur, başarı ve mutluluklar diliyorum. Selam ve saygılarımla.."


Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

401094


Tasarım:DtGaNi