Yayın Tarihi:12 03 2015 22:29(1087)


BaşkanÇakıcı'nın İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. Yıldönümü mesajı…

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; “Mehmetçiğin, vatan ve millet sevgisiyle kazanmış olduğu kahramanlıkların, milletimizin bağımsızlığının sembollerinden biri olan İstiklal Marşı’nın TBMM tarafından milli marş olarak kabulünün 94. yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyor, Mehmet Akif’in tabiriyle Rabbimden bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmamasını niyaz ediyorum. “Korkma” diye başlayan İstiklal Marşımız, kahraman ordumuza ve aziz milletimize umut aşılamış, milli mücadele ruhunun canlanmasına vesile olmuştur. Milli mücadele günlerinin heyecanını destansı bir şekilde yansıtan İstiklal Marşımız, dün olduğu gibi bugün de kalplerimizi, ruhlarımızı birleştirmekte, yolumuzu aydınlatmaktadır. Bu anlamlı gün dolayısıyla bizlere bu eşsiz marşı armağan eden Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle anıyorum" dedi.



Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51071


Tasarım:DtGaNi